Connect with us

Revistateo.ro

Anorexia nervoasa era s-o ucida. Care a fost momentul in care s-a trezit la realitate

Stiri

Anorexia nervoasa era s-o ucida. Care a fost momentul in care s-a trezit la realitate

Cantarea mult sub limita greutatii standard, iar marele ei plan era sa scada si mai mult in kilograme cand se punea pe cantar. Nu era vina ei. Anorexia nervoasa este o boala care se instaleaza pe nevazute. Incet. Sigur.

Anorexia nervoasa este o tulburare psihica din categoria tulburarilor alimentare. Are la baza o serie de factori, incepand cu lipsa de autostima.

Hayley Harris a trait o perioada din viata ei vazandu-se diforma: mereu grasa sau mereu insuficient de slaba. A ajuns sa cantareasca doar 38 de kilograme, iar medicii nu au avut incotro si i-au pus diagnosticul pe care tanara nu il intelegea la prima vedere: anorexie nervoasa in stadiu avansat.

De ce a ajuns aceasta femeie sa arate asa? Poate faci si tu aceeasi greseala!

Ce este ANOREXIA SEXUALĂ

Hayley si-a revenit si cu ajutorul retelelor de socializare – mediu unde a primit atat critici, cat si dovezi de solidaritate, de sprijin.

Cum a ajuns sa cantareasca atat de putin?

Hayley manca doar 3 biscuiti digestivi pe zi si bea o cana de cafea neagra cu putin zahar. Cu un astfel de regim alimentar, imbolnavirea este doar o chestiune de timp.

Anorexia nervoasa era s-o ucida. Care a fost momentul in care s-a trezit la realitate

De fiecare data cand manca ceva pe langa cei trei biscuiti, se simtea extrem de vinovata.

Hayley a inceput sa vada realitatea dura in momentul in care boala i-a afectat una dintre marile ei placeri: calatoritul. Intr-o zi, medicii i-au interzis sa mai urce in avion, pentru ca orice astfel de calatorie ii putea fi fatala.

Abia acesta a fost momentul in care Hayley speriat. S-a internat intr-o clinica, unde a urmat un regim strict. Dupa doar doua luni, Hayley a inceput sa isi revina. Primul pas urias: a inceput sa scape de sentimentul de vina care ii aparea ori de cate ori manca.

Britanica de 23 de ani are acum 50 de kilograme si le ofera sprijin tuturor fetelor care se confrunta cu aceleasi probleme. Le impartaseste experienta si sfaturile sale pe retele de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top