Connect with us

Revistateo.ro

a mancat doar iaurt si fructe

Stiri

A mancat doar IAURT SI FRUCTE timp de 3 ANI. Acum nici colegii nu o mai recunosc!

O eleva de 14 ani ajunsese sa cantareasca in jur de 100 de kilograme. Iata cum arata dupa ce timp de 3 ani a mancat doar iaurt si fructe.

O adolescenta ajunsese sa urasca scoala din cauza ca toti colegii se uitau urat la ea si o jicneau. In plus, ajunsese sa fie numita „cea mai grasa fata din scoala”.

Satula de modul in care era tratata de colegi, tanara a plecat de la o idee avuta la ora de biologie, cand se discuta despre calorii.

a mancat doar iaurt si fructe

Din acel moment fata a inceput sa isi calculeze singura numarul de calorii zilnice si a inceput sa reduca tot mai mult numarul lor.

CITESTE SI: 10 sfaturi pentru a scapa de grasimea de pe abdomen

CITESTE SI: ALARMANT: Ce pateste coloana vertebrala cand te ingrasi. Cat atarna, de fapt, fiecare kilogram in plus

Adolescenta devenea tot mai increzatoare in ea pe masura ce numarul kilogramelor se micsora, insa, la un moment dat, prea multe au devenit prea putine.

Tanara slabea pe zi ce trece si nu era constienta ca s-ar putea imbolnavi din aceasta cauza. La cativa ani dupa ce a inceput sa dea jos din greutate eleva a ajuns de la obezitate la anorexie si chiar vorbea despre propria inmormantare cu mama sa.

„Incepusem sa trec cu vedere mesele zilnice si consumam doar iaurt sau fructe, in ciuda faptului ca mi se atragea atentia asupra faptului ca slabesc prea mult”, a marturisit fata pentru thesun.co.uk.

Cei care o numeau „cea mai grasa fata din scoala” au ajuns sa nu o mai recunoasca pe adolescenta, iar mama sa era tot mai speriata. „Era ca un schelet”, a marturisit aceasta.

a mancat doar iaurt si fructe

In acel moment mama fetei decis sa apeleze la un nutritionist care sa o ajute pe tanara sa isi revine, lucru si facut de altfel. Din fericire adolescenta s-a ingrasat cateva kilograme si spune ca acum a incetat sa isi mai numere caloriile.

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top