Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

„Am stat tintuita la pat o luna de zile”. DRAMA PRIN CARE A TRECUT ACEASTA FEMEIE i-a oferit acum sansa de a-i salva pe ceilalti de la moarte

A consumat doar 400 de calorii pe zi si era la un pas de moarte. Cand se uita in oglinda, ea nu vedea ceea ce vedeau toti prietenii si rudele sale. Se vedea imperfecta desi era doar piele si os.

Astazi, la 22 de ani, viata ei este radical schimbata, insa drama prin care a trecut merita cunoscuta de toata lumea care se confrunta cu problema ei. Mesajul ei este simplu si este unul real: Se poate iesi din asta!

Sarah Leanne Putskowski a suferit de anorexie compulsiva. Nu manca aproape nimic, iar cand punea gura pe apa avea impresia ca se ingrasa.

Profesoarele ei din liceu nu credeau ca va supravietui. Toata lumea o vedea moarta. Toti din jurul ei, incluzand medici, sustineau ca organele sunt prea slabite pentru a mai putea sa se puna pe picioare.

Sarah este astazi antrenor personal si ii invata si pe ceilalti sa aiba o viata normala, nu una asa cum a avut-o ea.

CITESTE SI: TEST ONLINE: Anorexie sau bulimie? Afla daca suferi si tu de tulburari alimentare!

CITESTE SI: Cele 7 alimente care cauzeaza depresia

„In 2010 simteam cum incep sa ma deteriorez”, spune Sarah. Tanara din Newcastle-under-Lyme, Staffs, sustine ca in urma analizelor facute, medicii i-au dat putine sanse la viata.

Momentul in care a realizat ca sufera de o boala a fost acela in care nu a mai fost capabila sa faca nimic. Simpla iesire la magazin o epuiza. Lesina frecvent, iar inima ei dadea serioase semne de complicatie.

„Am fost tintuita la pat timp de o luna”, marturiseste femeia. „Simteam ca nu mai am dreptul sa traiesc”, mai spune aceasta.

Din cauza starii sale precare de sanatate, Sarah a fost internata in spital, iar primele zile petrecute sub supravegherea medicilor au fost terifiante pentru ea. Singurul motiv pentru care a realizat ca trebuie sa faca un efort sa se recupereze a fost familia ei, care suferea la fel de mult.

„Am asteptat tot timpul sa ma ajute cineva, insa mi-am dat seama ca eu sunt singura persoana care ma pot pune pe picioare”, a spus aceasta. Tanara de 22 de ani este astazi instructor personal de fitness si ii ajuta pe cei care nu au incredere in ei din cauza aspectului fizic.

Am stat tintuita la pat o luna de zile. DRAMA PRIN CARE A TRECUT ACEASTA FEMEIE i-a oferit acum sansa de a-i salva pe ceilalti de la moarte-2

„Sunt atat de incantata sa incep noul an cu un job nou si cu o viata noua. Am realizat in ultimul an cat de puternica sunt de fapt”, concluzioneaza Sarah.

„Mi-am dat seama ca avem nevoie de un sistem de suport mai puternic, un sistem care sa ii ajute pe toti. Stiind prin ce am trecut, imi dau seama ca le pot fi de mare folos celor din jurul meu care cer cu disperare ajutor”, inchide eroina.

Sursa foto: mirror.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top