Connect with us

Revistateo.ro

IMAGINI DRAMATICE. I se spune copilul cu doua capete, insa adevarul il stie putina lume

Stiri

IMAGINI DRAMATICE. I se spune copilul cu doua capete, insa adevarul il stie putina lume

Un copil de 5 luni din India era sa moara daca parintii nu luau decizia unei interventii chirurgicale cu sanse de 50% de supravietuire. I se spune si copilul cu doua capete din cauza unui chist imens care seamana cu un cap.

Yamanoor Naranal s-a nascut cu o boala rara, care s-a dezvoltat foarte repede in primele luni de la nastere. In luna a cincea parintii si-au dat seama ca ceea ce parea o afectiune tratabila s-a transformat intr-un pericol urias: moartea era doar o chestiune de timp.

Parintii micutului Yamanoor, Karriappa Naranal (35) si Shridevi Naranal (28), traiesc intr-un sat sarac din sudul provinciei indiene Karnataka. Micutul s-a nascut cu o malformatie la nivelul capului, o tumora care a crescut atat de mult incat baietelul parea sa aiba doua capete in loc de unul.

Tatal lui Yamanoor lucreaza pe santier, unde castiga 2 lire sterline pe zi, o suma cu care nu poate sa isi asigure traiul zilnic, daramite sa aiba bani de operatie. Dupa ce mai multi medici au refuzat sa il opereze pe micut, unii din motive financiare, altii pentru ca nu au vrut sa isi asume riscul de a-l omori, speranta a venit de la un spital din Bangalore.

FOTOGRAFII CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL. Cum traieste o femeie cu malformatii venoase

Nu ai sa crezi ce TUMORA INGROZITOARE a purtat in spate aceasta femeie. Cantareste 2,7 KILOGRAME!

Copilul cu doua capete: Despre encefalita occipitala

„Multi doctori mi-au spus ca exista sanse de 90 la suta ca baiatul meu sa moara, pana cand am ajuns in Bangalore unde sansele de supravietuire au crescut de la 10% la 50%”, marturiseste tatal copilului pentru dailymail.co.uk. Encefalita occipitala, afectiunea de care suferea bebelusul, este cauzata de virusi si bacterii care se depun pe sistemul nervos central.

IMAGINI DRAMATICE. I se spune copilul cu doua capete, insa adevarul il stie putina lume

„Encefalita occipitala se produce atunci cand exista un decalaj intre cele doua oase principale ale craniului si, pe masura ce se dezvolta craniul, in acel spatiu creste o umflatura umpluta cu lichid”, spun medicii, conform ziarului britanic mai sus mentionat.

IMAGINI DRAMATICE. I se spune copilul cu doua capete, insa adevarul il stie putina lume

Din fericire, micutul a supravietuit interventiei chirurgicale realizata in Bangalore, iar acum se bucura de viata ca orice copil normal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top