Connect with us

Revistateo.ro

La 125 de kg această femeie credea că este obeză. Iată ce au descoperit medicii!

Inedit

La 125 de kg această femeie credea că este obeză. Iată ce au descoperit medicii!

Imaginea care a socat tot internetul

Femeia pe nume Mercedes Talamante avea un stil de viață sănătos și echilibrat și totuși ajunsese în doar 5 ani să cântărească aproximativ 125 de kilograme. Chiar dacă nu consuma alcool și nu făcea excese de niciun fel, kilogramele continuau să fie acumulate și astfel femeia a ajuns să aibă o burtă imensă.

5 trucuri de a reinventa cea mai folosită poziție sexuală

La insistențele ficei sale femeia a mers la un consult medical și descoperirea a șocat-o pur și simplu. Medicii i-au spus că are o tumoare de nu mai puțin de 60 de kilograme în dreptul ovarelor.

TEST ONLINE: AFLA CE DESTIN O SAI

Din fericire Mercedes Talamante a fost operată urgent și intervenția a descurs foarte bine. Acum ea este în afara oricprui pericol și se simte mult mai bine, însă nu a scăpat în totalitate de șoc.

Ea a mărturisit că se simte un om nou și că la primii pași făcuți au fost ca și cum ar fi mers pe aer, datorită diferenței imense de greutate.

Articol pe aceeasi tema: A slabit 60 de kilograme pentru ca se simtea rusinata sa le spuna pacientilor sa slabeasca stiind ca ea este obeza

Katie Burgauer, asistenta medicala, a slabit 60 de kilograme dupa ce a devenit constienta de faptul ca obezitatea ii pune in pericol sanatatea. De asemenea, se simtea ruinata de fiecare data cand ii sfatuia pe pacienti sa manance sanatos si sa slabeasca. Stia ca ea insai are probleme cu greutatea si nu poate fi luata in serios.

A decis sa fie un exemplu pentru pacienti si viata ei s-a schimbat. Acum se poate privi in oglina si este in sfarsit multumita de felul in care arata.

Katie Burgauer a slabit 60 de kilograme iar viata ei s-a schimbat radical
Toata viata a avut probleme cu greutatea. Insa, in septembrie 2013, cand a inceput sa lucreze ca asistenta medicala a inceput sa inteleaga mai bine care sunt riscurile la care se expune din cauza obezitatii. Diabetul, tensiunea arteriala crescuta si numeroase probleme cardiace se numara printre efectele secundare ale kilogramelor in plus.

Stia ca alimentatia este de vina pentru felul in care arata. Nu ii placea ceea ce vedea in oglinda. De asemeena, ii era greu sa isi gaseasca haine pe masura ei. In plus, cand le spunea pacientilor ca ar trebui sa isi schimbe obiceiurile alimentare, se simtea rusinata. Asa ca si-a urmat propriile sfaturi si a luat masuri pentru a slabi.

A fost supusa unei interventii chirurgicale pentru a i se micsora stomacul. Insa stia ca pentru a fi sanatoasa si pentru a slabi trebuia sa isi schimbe si obiceiurile alimentare. A inlocuit mancarurile nesanatoase cu fructe si legume. A inceput sa faca sport. Pentru ca dupa ce a slabit atat de mult avea probleme cu pielea in exces, tanara femeie a suferit o alta operatie in timpul careia i-a fost indepartata pielea in exces.

Acum, Katie Burgauer se declara multumita de modul in care arata. Are mai multa incredere in ea si crede ca ii poate ajuta pe pacientii cu probleme de greutate, ea insasi fiind un exemplu pentru ei.

2 Comments

2 Comments

  1. Leo

    2016-03-15T21:12:37+02:00 at 2016-03-15T21:12:37+02:00

    Incredibil asa ceva mai rar

  2. laura

    2016-09-14T17:51:41+03:00 at 2016-09-14T17:51:41+03:00

    Eu nu am ajuns niciodata asa…nu o sa vreau

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top