Connect with us

Revistateo.ro

Arăta ca o femeie însărcinată în opt luni, dar în burta ei era cu totul altceva. Patru spitale au refuzat-o când au văzut despre ce e vorba

Inedit

Arăta ca o femeie însărcinată în opt luni, dar în burta ei era cu totul altceva. Patru spitale au refuzat-o când au văzut despre ce e vorba

Doris Lewis, o femeie de 59 de ani din Statele Unite a dus o viață normală, până în urmă cu câteva luni. A observat la un moment dat că burta a început să i se umfle, iar la scurt timp viața ei avea să ia o întorsătură spectaculoasă.

“Nu știam ce am acolo. Dar am remarcat, pe măsură ce zilele treceau, că se mărește și crește în greutate” , a povestit femeia jurnaliștilor.

În doar câteva luni, burta lui Doris a ajuns să arate precum cea a unei femei însărcinate în luna a opta. Evident îngrijorată, femeia s-a prezentat la doctor.

După ce a trecut printr-o serie de analize, Doris a primit o veste cumplită de la medici. Era afectată de o tumoare extrem de complicată, care îi afectase și ovarele. Femeia se afla într-o situație dramatică, mai ales din cauza faptului că medicii refuzau să o opereze pentru că nu avea asigurare medicală. A fost refuzată de cadrele medicale de la patru spitale.

Doris ajunsese într-o situație disperată. Afectată de o boală gravă, dar vindecabilă, era pe punctul de a-și pierde viața din cauza sistemului medical. Totuși, un medic cu inimă mare s-a oferit să o opereze pe Doris gratuit. Îngerul salvator al femeii i-a redat aceștia viața înapoi, iar aceasta s-a întors acum în sânul familiei.

CITESTE SI: Era însărcinată când a mers la culcare. Când s-a trezit, copilul nu mai era în burtică. Ce a pățit femeia

O femeie din Marea Britanie a trecut prin cea mai bizară experiență din viața ei. Jody și-a dorit dintotdeauna un copil. Într-o bună zi, după repetate încercări, a rămas însărcinată.

S-a culcat gravidă, s-a trezit fără copil
Cum viața niciodată nu te lasă fără surprize neplăcute, Jody a trebuit să facă față unei noi provocări. După ce s-a chinuit să devină mamă, a aflat că suferă de o boală extrem de rară. A fost diagnosticată cu sindromul Kleine Levin, o tulburare neurologică din cauza căreia o persoană poate să doarmă zile întregi sau chiar săptămâni.

Jody a intrat într-un somnd adânc în momentul în care trebuia să nască. Femeia nu ține minte absolut nimic din ce s-a întâmplat în timpul operației de cezariană sau după, deoarece a dormit zile bune.

„Mă intristează foarte tare, pentru că nu îmi amintesc momentul în care am născut şi acelea sunt nişte clipe foarte preţioase”, a mărturisit femeia pentru dailymail.co.ok.

Din nefericire, boala l-a afectat și pe bebeluș. Acesta a murit la scurt timp după naștere.

CITESTE SI: O gravidă a vrut să filmeze prima ecografie. Medicul i-a zis că nu vrea să vadă ce are înăuntru
Jessica Capitani a intrat în atenția presei din afară după ce și-a povestit experiența dureroasă.

O poveste cu final neașteptat
A dorit dintotdeauna să devină mamă, iar visul ei părea să devină realitate în anul 2005. A vrut să filmeze prima ecografie, însă s-a lovit de dorința medicului de a-i explica unele lucruri înainte.

„Credeam că ecografia din acea zi era pentru a vedea care va fi genul copilului. Am fost atât de naivă. Nu m-am gândit că ecografiile se folosesc pentru multe alte lucruri”, a spus Jessica, scrie presa britanică.

„Când am văzut anatomia bebelușului pe ecran, de-abia așteptam să dau vestea că e băiat întregii familii”, a mai spus femeia. Ceea ce nu știa era că bucuria ei avea să dureze puțin.

Medicul i-a spus că nu și-ar dori să filmeze bebelușul din pântece, că nu ar vrea să știe ce are în ea. Se pare că femeia avea multe complicații, unele amenințându-i viața atât ei cât și copilului.

Printre altele, copilul urma să se nască cu Sindromul Down și cu hidrocefalie. Din fericire, sarcina a decurs bine. Jessica a ales să nu avorteze și astăzi este fericita mămică a unui băiețel de 12 ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top