Connect with us

Revistateo.ro

A trait cu o tumora uriasa timp de 10 ani. Ce a provocat cresterea acesteia

Inedit

A trait cu o tumora uriasa timp de 10 ani. Ce a provocat cresterea acesteia

Un chinez in varsta de 33 de ani a trait cu o tumora uriasa timp de 10 ani. Burta barbatului arata ca a unei gravide. Desi Zhang Cheng, pe numele sau, stia ce problema are din prima vizita la medic, acesta a preferat sa se trateze pe cale naturista, in speranta ca poate evita operatie.

Tumora avea sa creasca tot mai mult, in ciuda tratamentelor pe care le-a urmat. Prima vizita la medic a avut loc in 2004, cand medicii au sesizat un nodul in stomac caruia nu i-au acordat foarte mare importanta. In 2006, la a doua vizita, verdictul specialistilor a fost crunt: in burta barbatului crestea incet si sigur o tumora canceroasa.

Opiniile medicilor au fost impartite dupa ce au observat ca tumora crestea tot mai mult. Unii dintre ei sustineau ca extirparea acesteia ii poate fi fatala, altii spuneau ca, dimpotriva, ar fi singura solutie de vindecare, scrie presa din Sichuan, China.

A fost declarata moarta de la o embolie cu lichid amniotic. Ce s-a intamplat pe urma…

Un bebelus cu tumora la creier a fost dus la medici de parinti. DESCOPERIREA FACUTA ITI VA FACE PIELEA DE GAINA!

Drama barbatului nu era doar neputinta pe care o simtea nestiind ce sa faca pentru a se vindeca, avand in vedere parerile contradictorii ale doctorilor. Sora lui Cheng a declarat pentru presa chineza ca situatia financiara precara era un alt impediment in calea punerii sale pe picioare: „Pentru ca familia noastra este foarte saraca, a ratat mai multe ocazii in care putea sa isi trateze boala. Am vizitat mai multe spitale si, pentru ca nu aveam suficienti bani, medicii ne spuneau ca operatia are o sansa de succes scazuta”.

Din cauza conditiei sale fizice, barbatul a trait singur in ultimii 10 ani. Intemeierea unei familii in aceste conditii a fost exclusa de pe orice lista de dorinte, mai spune sora lui Cheng. Barbatul a fost operat in urma cu putin timp. Medicii au reusit sa ii extirpe tumora benigna, iar acum se afla sub supravegherea acestora, la terapie intensiva.

A trait cu o tumora uriasa timp de 10 ani. Ce a provocat cresterea acesteia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top