Connect with us

Revistateo.ro

8 alimente care trebuie inlocuite daca vrei sa scapi de grasimea abdominala

Sanatate

Cum sa scapi de grasimea abdominala prin alimentatie

Grasimea abdominala este mai greu de eliminat decat cea din alte zone ale corpului. In afara de exercitii fizice facute regulat, ar trebui sa faci si cateva schimbari in dieta. Iata cateva alimente care trebuie inlocuite daca vrei sa scapi de grasimea abdominala, potrivit fitbie.msn.com.

1. Pesmetul inlocuit cu fulgi de ovaz sau tarate
Daca deja ai inlocuit orezul alb cu cel brun si painea alba cu cea din cereale integrale, pentru a consuma mai multe fibre, mai poti face si alte schimbari, cum ar fi sa folosesti fulgi de ovaz macinati sau tarate in loc de pesmet. De asemenea, poti sa adaugi putin ovaz in supa de pui.

Un studiu realizat in 2008 a aratat ca persoanele care marisera cantitatea de cereale integrale consumata aveau sanse mai multe sa slabeasca decat cele care mancau cereale in variante procesate.

2. Untul inlocuit cu avocado
Aceasta schimbare poate fi cam costisitoare, dar este eficienta si nici nu vei simti vreo diferenta la gust. Spre exemplu, atunci cand faci o prajitura cu unt, inlocuieste jumatate din cantitatea necesara din acesta cu avocado pasat.

7 moduri prin care dai jos burta fara sa mergi la sala

Cine nu-si doreste un abdomen plat fara pic de grasime asa cum vedem in reclame? Insa doar gandul de a renunta la mancarea favorita sau de a merge la sala ne facem sa inghitim in sec si sa trecem la un alt canal unde nu mai apar acele dive cu talie de viespe sau acei barbati cu „tablete„. Pana la urma, nu toata lumea este atat de norocoasa sa aiba un corp de vis, ne spunem in gand cu naduf.

Bineinteles ca ne mintim singuri, in general felul in care aratam este exact efectul actiunilor noastre din trecut, insa e mai usor sa dam vina pe altcineva, decat sa facem schimbarile necesare ca sa ne ajute sa ajungem acolo unde ne dorim. Iata 7 cai pe care chiar si cei mai comozi dintre oameni le pot urma pentru a ajunge sa aiba talia visata.

1. Stai in pozitie de drepti. Astfel, poti da impresia ca esti cu cel putin 2,5.kg mai slab/a decat in realitate, o spune Deborah L. Mullen, specialist in educatie fizica si sport. Usor de zis greu de facut. Cum s-ar putea trasnforma o actiune singulara intr-un obicei pe termen lung? Rapunsul este: pilates. Potrivit unui studiu intins pe o perioada de 6 luni, pe un esantion de 18 persoane care prezentau probleme cu spatele, Pilates-ul s-a dovedit a fi cea mai usoara metoda de a imbunatati postura practicantilor si intari atat muschii abdominali cat si pe cei ai spatelui inferior. Jessica Cassity, intructor de fitness dezvalui doua exercitii foarte usoare pe care le puteti face fara ca macar sa va dati jos din pat care insa vor avea efecte fantastice asupra taliei voastre:

a. Sugeti burta. Intinsi pe spate sugeti incet burta. Apasati cu mainile pentru a fi siguri ca ati expirat tot aerul din burta. Dupa care inspirati usor. Repetati de 10 ori.

b. Din sezut cu picioarele indoite. Intindeti-va usor pana atingeti cu pieptul genunchii. Reveniti in pozitia initiala si rasuciti corpul spre dreapta. Repetati miscarea, insa de data aceasta va rotiti spre stanga. Faceti 8 repetari atat la stanga cat si la dreapta.

Remediul cu hrean care te scapa de burta

Toate femeile isi doresc o silueta de vis, insa nu intotdeauna acest lucru este posibil. Remediul cu hrean este insa o solutie pe care o poti incerca si tu.

Stilul de viata sedentar, mancatul la ore tarzii si stresul duc la kilograme in plus si la probleme de sanatate.

Medicii sfatuiesc mai ales sa avem grija la grasimea din zona abdominala si sa o eliminam cat se poate de repede, caci este un pericol pentru organe.

Remediul cu hrean care te scapa de burta

In cazuri extreme se ajunge la interventie chirurgicala, insa poti apela si la tratamente naturiste care reusesc sa iti reduca grasimea in fiecare zi.

Principalul ingredient pe care trebuie sa il consumi zilnic este hreanul. Este bogat in fosfor, fier, vitamina B2, magneziu, vitmaina C si vitaminele B1 si B6. Amestecat impreuna cu celelalte ingrediente, remediul obtinut o sa reuseasa sa elimine excesul de apa din organism si sa iti sculpteze organismul.

Cum scapi de burta cu remediul cu hrean

Ai nevoie de:

  • 15 de grame de hrean proaspat
  • 4 lamai
  • 3 linguri de miere
  • 2 lingurite de scortisoasa
  • 2 centimetri de radacina de ghimbir.

Se amesteca intr-un blender hreanul si ghimbirul, apoi se storc lamaile si sucul obtinut se adauga peste hrean si ghimbir. Adauga mierea si scortisoara si amesteca-le foarte bine, pana la omogenizare, apoi amestecul obtinut se tine intr-un borcan de sticla.

In fiecare zi inainte de masa ori inainte de a merge la sala, se ia cate o lingura din acest remediu. Consuma acest remediu timp de trei saptamani si apoi fa o pauza. Il poti repeta dupa o saptamana.

Dieta cu hrean! Slabeste si fii sanatoasa!

Dieta cu hrean si miere este foarte usor de tinut, iar aceste alimente fac minuni si pentru sanatatea ta!

Cura de slabit cu hrean si miere este foarte sanatoasa si are doua beneficii majore: pierzi kilogramele in plus si iti detoxifiezi organismul.

Ai nevoie de 200 grame de hrean, 4 lamai si 4 linguri de miere.

Curata si da pe razatoare hreanul. Amesteca-l impreuna cu zeama de lamaie si cu mierea. Acest amestec se va tine in frigider pentru 24 de ore, timp in care preparatul se va macera.

Aceasta solutie este benefica in dieta cu hrean pe care o vei urma astfel: renunta la grasimi, zahar si prajeli. Mananca salate cat mai multe, fructe proaspete si orez.

Imparte preparatul de hrean cu miere in doua si consuma-l de doua ori pe zi. Dieta se tine timp de 2 saptamani, apoi se face pauza o luna.

Dieta cu hrean te ajuta sa pierzi centimetri in talie si sa arzi grasimile in zona abdomenului. Hreanul stimuleaza tranzitul intestinal si metabolismul. In plus, mixul cu miere si lamaia este plin de vitamine, fibre si nutrienti.

Substantele din hrean au efecte miraculoase asupra sangelui: aduce la normal tensiunea arteriala si previne formarea cheagurilor de sange. Sulful din hrean da elasticitate vaselor de sange, fapt care reduce riscul de a face infarct sau accident vascular cerebral.

Hreanul creste secretia de suc gastric si regleaza digestia. De aceea, este foarte util intr-o cura de eliminare a toxinelor.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top