Connect with us

Revistateo.ro

Ilinca Vandici a fost ceruta in casatorie

Stiri

Ilinca Vandici a fost ceruta in casatorie. VIDEO

Indragita prezentatoare tv Ilinca Vandici a facut o marturisire inedita in editia de ieri „Bravo, ai stil”. Nimeni nu se astepta sa faca acest anunt, dupa ce a dezvaluit ca asteapta un baietel.

„Ilinca, ai ceva sa ne spui?”, a intrebat-o Razvan Ciobanu dupa ce a defilat in emisiune. „Cand face asa cu manuta, are ceva sa ne spuna”, a surprins-o Razvan.

„In sfarsit, se marita cineva in aceasta emisiune”, a mai spus Razvan. „As vrea sa fi remarcat ceva mai devreme inelul de pe degetul meu, pentru ca e de ceva vreme. Dar pentru ca eu stiu intotdeauna sa ascund lucrurile si sa le scot la iveala. Era si vineri, si ieri, si alaltaieri… Era, era… Nu l-ai vazut tu. Bine, l-am tinut invers, recunosc”, a dezvaluit Ilinca in cadrul emisiunii.

Nu vrea rochie alba de mireasa

„Suntem in 12 saptamani, caci timpul trece. Sunt foarte bine, sunt foarte fericita. Nu stiu ce este. Imi doresc sa fie baiat. Doamne Ajuta! Cred ca este cea mai frumoasa perioada din viata mea.

CITESTE SI: Masca de fata de la ILINCA VANDICI pentru un ten fara cosuri. CONTINE DOAR 3 INGREDIENTE!

Cred ca ultima jumatate a anului care tocmai a trecut pentru mine a fost cea mai buna jumatate de an din toata viata”, a declarat recent vedeta la Teo SHOW.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top