Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Ilinca Vandici a vorbit despre participarea la Exatlon în calitate de concurentă

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil”, se gândește din ce în ce mai mult la participarea la emisiunea Exatlon.

Mai sunt doar câteva zile până când se va termina primul sezon, iar mii de persoane s-au înscris ca să participe la al doilea sezon.

Ilinca Vandici, care a devenit mamă de câteva luni, a vorbit despre  participarea în celebra emisiune de divertisment în calitate de concurentă.

Citește și: Vladimir Drăghia, următorul eliminat de la Exatlon? Fanii sunt foc și pară pe faimos

„Mi-e foarte greu să răspund la această întrebare. Poate că aș accepta o astfel de propunere, poate nu. N-ai de unde să știi unde te duce viața sau ce se va întâmpla. Dacă ar fi să pot să aleg, să fie un moft, nu aș face acest pas, dar o admir pe Anda pentru că a avut curajul și la fel pe toate mămicile care ar face asta.

Eu m-am desprins mai puțin de bebe, câteva ore cât am fost la muncă sau o săptămână cât am stat într-o vacanță… Lăsând însă la o parte show-ul de divertisment, Anda, ca orice mamă, face ce este mai bine pentru copilul ei. În viața oricărei mame, prioritatea este copilul”, a declarat Ilinca Vandici.

Citește și: Miercuri, pe 23 mai, se va alege în direct câștigătorul Exatlon

Valentin, eliminat după ce Faimoșii au pierdut jocul

În urma voturilor telespectatorilor, Valentin a fost cel eliminat din echipa Faimoșilor, după un jocul foarte dur cu Războinicii. Aceștia au câștigat jocul cu 10 -9, deși Faimoșii au dominat jocul de la început până aproape de final.

După ce a auzit că va pleca din concurs, cel numit Bruce de către colegii săi a făcut primele declarații:

„Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Am învățat foarte multe, am descoperit foarte multe despre mine și despre drumul meu. Mă bucur că mi-am făcut prieteni aici. (…) Vă doresc tot succesul din lume. Cel mai bun să câștige”, a declarat Valentin Chiș după eliminare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top