Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Ionuț Jaguarul și-a revăzut mama și „a plâns ca un copil”

Ionuț Jaguarul are un suflet de copil, iar asta o spun cei apropiați. Fostul concurent de la Exatlon și-a revăzut recent mama și nu și-a putut stăpâni lacrimile când a strâns-o în brațe.

„Ionuţ a stat departe de mama lui câteva luni bune. Doamna Emilia locuieşte în Anglia, la Brighton, la fiica ei, astfel că, îi este foarte greu să îşi vadă băiatul.

Pe de altă parte, Jaguarul a fost plecat în Republica Dominicană trei luni, mai mult, de Sărbători, a fost nevoit să stea în ţara, şi, din aceste motive, i-a fost imposibil îşi întâlnească familia, şi implicit pe mama sa. De aceea, femeia a luat ea primul avion şi a venit în ţară”, au dezvăluit persoane apropiate luptătorului MMA, conform wowbiz.ro.

„Ionuţ a plâns ca un copil, dar de fericire, în momentul în care a văzut-o! Aşa că, nu a mai mirat pe nimeni că ”războinicul” a răsfăţat-o în toate zilele petrecute împreună la Galaţi. A dus-o la restaurant, a plimbat-o peste tot şi i-a făcut cadouri atât ei, cât şi nepoţelului”, au povestit aceleaşi surse.

CITEȘTE ȘI: Exatlon 14 ianuarie 2019: Momente de panică la baraca Războinicilor

Cum analizează Beatrice Olaru și Iulian Pîtea actualul sezon Exatlon

Când s-au despărțit, de fapt, Hannelore și Bogdan de la „Insula iubirii 2018”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top