Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Alin Andronic a primit o scrisoare emoționantă de la o fetiță de 10 ani

Alin Andronic este în continuare adorat de cei mici, dar și de cei mari și asta datorită parcursului pe care l-a avut în competiția Exatlon sezonul 2.

Finalistul învins de Beatrice Olaru a primit o scrisoare de la o fată de 10 ani care îi mulțumește ca telespectatoare în felul următor.

„Dragă Alin, sunt o fetiţă de 10 ani care visează să devină atletă. Mă bucur mult să văd că sportul face oamenii atât de frumoşi. Vreau să te am mereu exemplu pentru că mi-ai plăcut.”, a scris fetiţa.

„Sper să te faci bine repede. Ai fost un om bun şi eşti în continuare. Felicitări, campionule! Cu drag, Andreea”, a încheiat fana lui Alin. “Fără cuvinte! Mulţumesc pui mic şi frumos!”, i-a răspuns Andronic, conform wowbiz.ro.

Alin îl contrazice pe Ionuț Jaguarul: nu i-a cerut să nu îl susțină

„Ionuţ a spus că am zbierat la el şi că din cauza asta nu m-a susţinut în finală. Dar asta se întâmplase mai demult.

Noi aveam nişte reguli, fiecare avea un anumit stil la final, pe care le ştiam. De exemplu, Doru voia linişte la final, eu doream să aud doar sfaturi utile, dacă uitam ceva (să întorc de exemplu un cub).

La un moment dat, la un meci, colegii mei se agitau mult pe margine şi eu nu mai înţelegeam nimic din ceea ce ei spuneau şi atunci m-am întors spre ei şi am strigat ”taci”. Cred că atunci a fost momentul despre care a vorbit Ionuţ.

Însă eu, niciodată, nu i-am spus să nu mă susţină în finală”, l-a contrazis Alin Andronic pe Ionuţ Sugacevschi, antrenorul Războincilor de la Exatlon sezonul 2, conform wowbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top