Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Care este starea de sănătate a lui Alin Andronic după accidentarea de la Exatlon

Alin Andronic a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Exatlon 2, sezon care tocmai s-a încheiat cu victoria lui Betty.

Fanii emisiunii s-au împărțit în marea finală între Beatrice (prima femeie care câștigă reality-show-ul sportiv românesc) și Alin, unul dintre preferații telespectatorilor încă de la început.

Se știe că Alin s-a accidentat grav în timpul Exatlon și a jucat fazele finale pe proprie răspundere, pe semnătură.

Războinicul a riscat destul de mult, conform radiografiei publicate de site-ul wowbiz.ro. (vezi imaginea aici).

Alin a suferit o ruptură de aproape 5 centimetri la fascia genunchiului, un înveliș care acoperă articulația. Riscul era ca tibia să sară practic de la locul ei, spun medicii.

Alin a ignorat sfaturile medicilor din Dominicană și a luptat până la capăt, ca un adevărat războinic.

Alin: „Câteodată mă doare fără să fac nimic, câteodată mă doare şi când apăs”

„Aş prefera ca fiecare să fie sănătos şi să fie mulţumit în sinea lui că a făcut tot ceea ce a depins de el şi că cele 4 luni petrecute aici nu au fost în zadar”, a spus Cristi Pulhac.

„Aştept să vină şi momentul meu în viaţă în care pot să zic că ceva bun se va întâmpla şi cu mine. Am avut multe de suferit în viaţă, şi cu părinţii, cu sora mea. Mi-am dorit foarte mult să ajung fotbalist, nu am reuşit fiindcă am avut multe operaţii, accidentări”, a mărturisit Alin Andronic la Kanal D.

„Nu simt deocamdată nimic, nicio diferenţă. Câteodată mă doare fără să fac nimic, câteodată mă doare şi când apăs”, le-a mărturisit Alin Andronic băieţilor care au rămas în competiţie.

CITESTE SI: Beatrice Olaru: „Nu am furat trofeul nimănui!”

Andreea Berecleanu: „Din respect pentru copiii mei, am amânat răspunsul DA, pe care, oricum, Constantin îl știa și îl simțea”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top