Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Exatlon 2019: Ce premiu au câștigat Gabriel Nedelcu și Nicoleta Luncă

Exatlon sezonul 3 a început în forță cu o nouă generație de concurenți dispuși să dea totul. Fanii emisiunii au fost plăcut impresionați de cât de pregătiți sunt cei din acest sezon, spre deosebire de faimoșii și războinicii din sezonul anterior.

Doi dintre războinici, Gabi Nedelcu și Nicoleta Luncă au câștigat deja o bătălie în care forța și rezistența le-au fost testate.

Cei doi au câștigat 10.000 de lei la „Bătălia leilor”. ””Bătălia leilor”. Suma totală pusă în joc astăzi sunt 10.000 de lei: sunt 5.00 de lei pentru o fată şi 5.000 de lei pentru un băiat.

După ce au muncit, au dat tot ce e mai bun pe traseu, au ajuns aici, la bătălia leilor. Fetele şi băieţii se vor bate pentru aceeaşi sumă”, a spus prezentatorul Cosmin Cernat.

Concurenta Ana Maria Stamen este cea care a tras bileţelul cu numărul 5 şi care a mers direct în finala acestui meci.

Numerele, în ordinea extragerilor: Alex: 4, Mihai: 1, Ovidiu: 2, Gabi: 3, Ana Maria: 5, Mihaela: 1, Ana: 3, Nicoleta: 2, Irina: 4.

Gabriel Nedelcu a fost câştigătorul finalei masculine, astfel câştigând cei 5.000 de lei. De asemenea, finala feminină a fost câştigată de Nicoleta Luncă, introducând cele trei inele.

CITEȘTE ȘI: Alex Nedelcu își susține fratele la Exatlon

Numele Faimoșilor de la Exatlon sezonul al treilea a fost dezvăluit

Cine sunt Războinicii care vor lupta cu Faimoșii în emisiunea Exatlon sezonul al treilea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top