Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Legătura neștiută dintre Alin Andronic și Beatrice Olaru

Toată lumea cunoaște rivalitatea dintre Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon și Alin Andronic, cel care a rămas pe locul doi în marea finală.

Între cei doi există, totuși, o legătură nebănuită, conform wowbiz.ro. Se știe că Beatrice Olaru se trage din Botoșani, însă ce nu știu mulți este că și Andronic are rădăcinile în Bucovina.

Alin este născut în Recaș, județul Timiș, însă în comuna Tudora din județul Botoșani îi are pe bunicii din partea mamei. Tânărul finalist de la Exatlon și fost fotomodel este foarte legate de aceste meleaguri.

Acesta, conform celor de la wowbiz.ro, își petrecea vacanțele la bunicii săi, iar ultima oară când a fost în satul bătrânilor a fost vara trecută.

Beatrice, contestată

„Of, Doamne! Fata aceasta cred că și-a pierdut în totalitate simțul realității. Mai contează ce face cu acei bani obținuți în condiții stranii? Important rămâne mesajul cu substrat educațional pe care așa zisa Bety îl inoculează celor mici alături de organizatorii unui fenomen cu un mare impact social. Și anume, banii scuză mijloacele / Sa ii dea banii adevăratului câștigător! Oare cum poate dormi?

Betty nu mai ridica trofeul ăla fiindcă nu îl meriți fetiță… Ai un caracter prost dacă judecai precum americanca aia care a câștigat în același mod ca tine și a împărțit premiul cu cel care ar fi meritat cu adevărat precum a fost la noi Alin Andronic nu te mai judeca lumea Așa și nu mai trece prin aceste momente cumplite… Însă lăcomia ta a făcut să fii judecată crunt de publicul românesc

Alin este Câstigātorul nu ea, care nu stie sā înoate si face crize de atacuri de panicā si Hipocalcemie cu înclestāri de gurā / Ar trebui sa i se retraga premiul, nu il merita”, este doar cateva dintre mesajele de pe pagina concursului de la Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top