Connect with us

Revistateo.ro

Star

Ilinca Vandici are probleme cu bebelușul: „Mă doare când plânge și îl văd așa”

Numai mamă să nu fii! Ilinca Vandici este o femeie împlinită. Prezintă cel mai de succes show de televiziune din România dedicat femeilor și este soție și mamă.

Problemele au apărut și pentru ea, așa cum toate mamele se confruntă când au copii foarte mici. Copilașului Ilincăi încep să îi apară dințișorii și plânge foarte mult, conform declarațiilor prezentatoarei „Bravo, ai stil 3”.

„A plans un pic si eu m-am impacientat si agitat. Am cumparat toate jucariile de bagat la frigider si toate gelurile posibile si apoi el si-a revenit.

Inca nu i-au dat dintii, dar din cate observ si citind foarte mult in carti si articolele de specialitate care sunt simptomele de dinaintea aparitiei dintilor, recunosc multe dintre ele si la bebele meu.

E clar ca ne apropiem de aceasta perioada. Pana acum nu a facut febra niciodata, nici macar la vaccine. Are un sistem imunitar destul de bun, cred eu.

CITESTE SI: Ilinca Vandici si-a marit buzele in doar 10 minute, fara interventie chirurgicala! Vezi ce a facut!

Vestea anului 2017 Gabriela Cristea si Tavi se căsătoresc! Iată când revine în televiziune! „Deocamdată nu las pe nimeni să se apropie de copil”

Este adevarat ca pe mine ca mama ma doare sufletul cand il vad ca sufera. Simt ca ma doare in adancul sufletului in momentul in care el plange si il vad asa, ca are o problema”, a declarat Ilinca pentru wowbiz.ro.

TE POATE INTERESA ȘI: Masca de față de la ILINCA VANDICI pentru un ten fără coșuri. CONȚINE DOAR 3 INGREDIENTE!

Este frumoasa, are tenul perfect iar parul ei arata mereu proaspat iesit de la coafor. Care este secretul de frumusete cel mai mare de la Ilinca Vandici? Am aflat ce foloseste pentru tenul ei indragita vedeta.

Ilinca Vandici si-a dezvaluit secretele de frumusete la rubrica “Secrete intre fete”, in cadrul emisiunii TEO SHOW. Realizatoarea TV nu are niciun cos pe fata, iar orice alta problema a pielii pe care multe femei o au mai ales cand se schimba anotimpul este doar o ‘iluzie’ pentru prezentatoare.

Pentru a-si mentine tenul fin, prevenind aparitia pielii uscate (care se formeaza cu frecventa la femei, mai ales daca se machiaza zilnic), Ilinca Vandici foloseste un scrub bazat pe trei ingrediente secrete: zeama de lamaie, zahar si ulei de masline.

Masca de fata de la Ilinca Vandici pentru un ten perfect:

Ingredientele necesare: lingurite de zahar, o jumatate de lamaie si o lingurita de ulei de masline

Mod de preparare:

Alege un bol mic de sticla in care sa prepari scrubul. Adauga in el uleiul de masline si toarna apoi cele trei lingurite de zahar. Amesteca bine de tot, si, dupa 3 minute, stoarce o jumatate de lamaie in bol. Asteapta cateva minute si aplica masca direct pe fata.

Stai asa 10-15 minute dupa care spala-te pe fata cu apa calduta. Efectul? In prima faza, vei observa ca tenul tau este putin rosiatic (s-ar putea sa te irite foarte putin vitamina C pe care o contine zeama de lamaie), insa acest semn este unul bun.

Practic, vitamina C impreuna cu proprietatile uleiului de masline nu fac altceva decat sa curete tenul de pielea uscata si de eczeme. Tenul tau va fi mai fin in doar cateva minute. Roseata de la iritatia inofensiva va disparea in cateva secunde.

Este bine ca aceasta masca sa o faci la final de zi, inainte de culcare. Dimineata, cand te vei trezi, nu va trebui sa faci altceva decat sa te speli pe fata cu apa, moment in care vei observa ca tenul tau este practic unul nou-nout.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top