Connect with us

Revistateo.ro

Star

• La petrecerea de nunta, Ilinca Vandici va purta doua rochii de mireasa create de designerul Andra Turcanu

Ilinca Vandici va purta doua rochii de mireasa create de designerul roman, Andra Turcanu la evenimentul pe care il asteapta cu nerabdare si cu multe emotii: „Cred ca o sa fiu cea mai frumoasa mireasa, stiu cat este de creativa si ce iese din mana Andrei Turcanu, asa ca mi s-a facut pielea de gaina in momentul in care am inceput probele la ea la showroom”, declara Ilinca plina de emotii.

Andra Turcanu a asteptat-o pe Ilinca foarte pregatita, cu mai multe variante de schite si modele de materiale: „Sunt foarte fericita sa ii fiu alaturi in ziua nuntii , este prietena mea de suflet asa ca bucuria este cu atat mai mare. Ne-am decis asupra a doua tinute pentru petrecerea de gala. Una dintre tinute va fi spectaculoasa, batuta in pietre, cu cristale, cu margele, cu pene, asa cum a zis chiar ea…Ce n-a vazut Parisul!”, explica designer-ul ale carei creatii sunt prezente in magazine de pe 3 continente.

Daca prima rochie de mireasa va fi demna de covorul rosu, cea de-a doua tinuta va fi una la fel de spectaculoasa, insa foarte comoda, ca sa ii permita miresei sa danseze pana in zori: „Al doilea outfit va merge spre zona masculina pentru ca Ilinca isi doreste atat sa straluceasca, dar sa fie si comoda in a doua parte a evenimentului”, adauga Andra Turcanu.

Ilinca se apropie cu pasi repezi de evenimentul pe care ea l-a numit cu creativitate si amuzament „nuntez”: „Am lansat si un nou termen cu aceasta ocazie, este vorba despre nuntez , care descrie foarte bine cele doua evenimente pentru care ne pregatim , nunta si botez. Asa ca am probat mai multe variante de tinute, toate superbe, rochii divine, foarte elegante, imi plac toate la fel de mult, ce ma fac?”

Ilinca este foarte nerabdatoare si entuziasmata sa ajunga la viitoarele probe, sa poarte rochiile de mireasa create de Andra Turcanu si este foarte hotarata sa tina cont de o superstitie: „Andrei nu va vedea nicio rochie pana in ziua nuntii”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top