Connect with us

Revistateo.ro

TV

Mărturisirea pe care i-a făcut-o Claudia Pavel Ilincăi Vandici, ieri la „Bravo, ai stil – All Stars”

Claudia Pavel a fost prezentă ieri în juriul de la „Bravo, ai stil – All Stars” întrucât Cătălin Botezatu nu poate fi prezent în emisiune săptămâna aceasta.

Fosta concurentă Exatlon a vorbit despre competiția care i-a schimbat viața, despre experiența ei în Republica Dominicană.

„Dintotdeauna am fost pasionată de sport. Sunt o fată bună. Nu mâncam nimic la Exatlon. Emisiunea e mult mai dură decât pare la televizor. Mâncam doar orez, câte o banană, o mână de orez seara cu o mână de fasolică. Da, este adevărat ce se întâmplă acolo. E foarte greu.

Am avut și niște probleme de sănătate. Acasă, culmea, mi-a fost și mai rău decât acolo. Corpul mi-a luat-o razna. De toată lumea îmi e dor. Întreaga experiență a fost una fantastică.

CITEȘTE ȘI: Fotomodelul Elena Hueanu, îngrijorată din cauza stării de sănătate a fetiței sale

Șoc în showbiz-ul din România! Vedeta a anunțat că suferă de boală care a ucis-o pe Denisa Răducu

Din toate răsputerile am încercat să nu șchiopătez, dar am făcut sacrificiul să vin pe tocuri, căci tocurile nu mi le dă nimeni jos din picioare”, a declarat Claudia Pavel la „Bravo, ai stil – All Stars”.

Ilinca a încercat să o tragă de limbă pe Claudia în momentul în care a vrut să o întrebe probabil despre relația ei cu Cătălin Cazacu, iar răspunsul Claudiei a fost prompt: „Sunt o fată bună”.

Claudia Pavel a recunoscut recent că are sentimente pentru Cătălin Cazacu, însă nu a vrut să dea mai multe detalii lăsând să se interpreteze că s-ar fi îndrăgostit sau ar fi doar atrasă fizic de sportivul din Echipa Faimoșilor.

„Suntem atrași unul de celălalt, clar, dar suntem doi oameni care au muncit toată viața pentru carierele lor încă de când erau mici și regret că, din cauza acestei atracții, suntem târâți într-o mizerie”, a mărturisit Claudia pentru Revista Tango.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top