Connect with us

Revistateo.ro

Cătălin Cazacu și Claudia Pavel, surprinși destul de apropiați într-o parcare

Staruri

Cătălin Cazacu și Claudia Pavel, surprinși destul de apropiați într-o parcare

Cătălin Cazacu și Claudia Pavel au fost extrem de apropiați în Republica Dominicană, unde concurau în competiția Exatlon.

S-a zvonit că artista și motociclistul ar avea ceva împreună. Claudia și-a recunoscut la un moment dat sentimentele față de sportiv, însă relația dintre cei doi a fost umbrită de o incompatibilitate după ieșirea din concurs.

Se pare că amândoi au ajuns la concluzia că între ei nu poate fi ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie.

Paparazzii de la CANCAN i-au surprins pe cei doi într-o parcare extrem de prietenoși unul cu celălalt. La un moment dat, Cătălin și Claudia s-au pupat și s-au despărțit.

CITESTE SI: Claudia Pavel a dezvăluit motivul despărțirii de tatăl copilului ei

Anda Adam, despre viața în America: „Trebuia să studiez la Harvard…”

Claudia Pavel a recunoscut că a fost ceva între ea și Cazacu

De-a lungul emisiunii, apropierile dintre ea şi Cătălin Cazacu au stârnit suspiciuni, până când Giani Kiriţă, prieten bun cu Cazacu, i-a dat de gol după ce ce a câştigat o probă şi li s-a adresat celor doi coechipieri: „Bă, am vrut să mai stăm o săptămână împreună.

Era urât să ne dezmembrăm de acum. Stăteam în cocioaba aia aiurea, toţi, dezmembraţi. Măcar Claudia îl are pe ăsta. Pentru voi am luptat. Să mor dacă n-am luptat pentru voi doi, să legaţi relaţia“.

Luni, 15 februarie, în cadrul emisiunii „Teo Show“, Claudia a recunoscut că între ea şi Cazacu s-a legat o relaţie specială şi că au existat anumite gesturi de apropiere. „Într-adevăr, sunt extrem de apropiată de Cătălin.

Între noi clar există nişte sentimente curate, ne-am apropiat. Nu s-a întâmplat nimic la nivel fizic care să concretizeze o relaţie, adică n-a existat mai mult decât ţinut de mână şi îmbrăţişare sinceră.

Cătălin a fost acolo pentru mine, a fost o minune pentru mine şi m-a ajutat extraordinar şi nu aş fi rezistat acolo atât de mult timp dacă el nu era, pentru că m-a încurajat atunci când a fost nevoie, a fost lângă mine când am plâns şi m-a susţinut până la final.

Am trecut cu toţii prin nişte lucruri pe cât de grele, pe atât de frumoase, am făcut foamea împreună, am plâns împreună, am fost bolnavi împreună şi nu ne aveam decât unii pe ceilalţi. Şi nu-mi găseam calmul, liniştea, fericirea şi siguranţa de care aveam nevoie decât în ochii celuilalt din faţa mea. Acesta a fost Cătălin pentru mine.“, a spus Claudia Pavel la Kanal D.

Sursa imaginii: cancan.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top