Connect with us

Revistateo.ro

Brigitte Năstase, despre relația cu Cătălin Cazacu: „M-a făcut să îmi recapăt din nou încrederea în mine...”

Staruri

Brigitte Năstase, despre relația cu Cătălin Cazacu: „M-a făcut să îmi recapăt din nou încrederea în mine…”

Vestea că Brigitte Năstase a avut o relație cu Cătălin Cazacu pe vremea când încă era căsătorită cu Ilie Năstase a fost o mare surpriză pentru toată lumea. Până astăzi, Brigitte nu a dezvăluit identitatea bărbatului, însă o situație a obligat-o să scoată lucrurile la iveală.

Mai multe fotografii cu Brigitte dezbrăcată au ajuns la Cătălin Cazacu, iar aceasta a explicat situația:

„Dragi prieteni, știți că în urmă cu ceva timp, v-am povestit despre faptul că în urmă cu un an, după multiplele lovituri pe care mi le-a pregătit viața,  faptul că am trecut singură prin operația de tumori,  apoi am cunoscut-o pe Cici, amanta soțului meu, m-a determinat să încerc să-mi refac viața alături de un alt bărbat, din Timișoara.

Citește și: Cătălin Cazacu formează un cuplu cu prezentatoarea Ilinca Obădescu

Chiar dacă oficial nu eram divorțată, am vrut să simt că mai am valoare în ochii unui bărbat, am simțit că merit asta. M-am mutat chiar de la Ilie în apartamentul meu din Nordului. Am început acestă relație în data de 8 februarie. Ca toate începuturile a fost frumos, lucru care m-a făcut să îmi recapăt din nou încrederea în mine, să învăț din nou să zâmbesc.

Am spus de fiecare data că acestă idilă a ținut până pe 1 mai, dar nu v-am dat niciodată amănunte. Am crezut că pot exista lucruri care e mai bine să nu fie spuse.

Citește și: Ana Roman, fosta logodnică a lui Cătălin Cazacu, despre relația cu Victor Slav: „Este un tip frumos…”

Dar un adevăr nu este adevăr dacă îl spui doar pe jumătate. Și lasă loc de interpretări. În primul rând, băiatul se numește Cătălin, iar relația noastră s-a terminat pentru simplul fapt că atunci când am vrut să aflu mai multe despre el, în aprilie cred, angajând o firmă abilitată în asta, mi s-a adus la cunoștință că acesta a început să fie vizitat din când în când de o numită Ana din Petroșani.

Cum au ajuns fotografiile lui Brigitte la Cătălin Cazacu

Drept pentru care am decis că este mai bine pentru mine să ies din această iluzie de a-mi reface viața așa. După această experiență mi-am dat seamă că toți bărbații înșală, că totuși Ilie nu a făcut asta timp de șase ani și am luat decizia să încerc să-mi repar căsnicia.

Deoarece un tabloid de scandal încerca să distorsioneze realitatea, folosind poze din telefonul soțului meu, Ilie, telefon pierdut într-un taxi în urmă cu zece zile mi-a întărit decizia că adevărul este adevăr doar în totalitate și asta nu lasă loc de interpretări.

Și consider că nu este nevoie ca vreun personaj nou pe piață să profite de acest subiect pentru a câștiga niște bănuți prin asocierea cu numele meu și a lui Ilie„, este mesajul lui Brigitte Năstase pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top