Connect with us

Revistateo.ro

Ce a fost, de fapt, între Alina și Cătălin Cazacu la Exatlon

Exatlon

Ce a fost, de fapt, între Alina și Cătălin Cazacu la Exatlon

Unii au spus că Alina l-ar fi plăcut pe Cătălin Cazacu, alții că s-ar fi uitat după alți concurenți… Încurcate mai sunt căile atracției și tocmai de aceea fosta concurentă din tabăra Războinicilor a vrut să facă lumină.

Întrebată despre ce fel de relație a existat între ea și Cătălin Cazacu, fosta concurentă a mărturisit câteva lucruri în premieră.

„Eu si Cazacu aveam un “noroc chior” la jocurile acelea in care intorceam placutele verzi si rosii! In mod ciudat, cand am concurat noi doi prima oara, ambii intorceam numai ce era necastigator.

Nici macar unul nu era mai bun decat celalalt la fiecare atingere! De aici si toate glumele baietilor, mai ales cand i-am spus lui Cata sa fie “gentleman” si sa ma lase pe mine sa castig! Imi aduc si acum aminte cum “faimosii” au strigat la el disperati, dar totodata si amuzati! “Nu te uita in ochii ei”!

Pana la urma, am luat eu punctul si, de atunci, de cate ori ne vedeam, pe Cazacu il lau la misto si ii interziceau, fireste in gluma, sa indrepte privirea spre mine.

Era amuzant! Au creat o atmosfera frumoasa. Uitam pentru putin timp ca participam la o competitie dura, ca suntem adversari! Acele minigame-uri chiar ne uneau! Insa, pe de alta parte, nu a existat nimic altceva intre mine si Catalin cu siguranta”, a declarat Alina pentru wowbiz.ro.

Cei doi concurenți nu sunt singurii despre care s-a zvonit că au avut ceva împreună la Exatlon. S-a mai scris și despre atracția pe care Geanina a avut-o față de Ștefan Floroaica ori despre presupusa idilă dintre Claudia Pavel și celebrul motociclist.

Recent, ziarul Click a scris că înainte de Exatlon Cazacu a avut o aventură de trei luni cu nimeni alta decât Brigitte Sfăt, actuala nevastă a lui Ilie Năstase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top