Connect with us

Revistateo.ro

Cu cine s-a mutat Anda Călin după ce s-a despărțit de Liviu Vârciu

Staruri

Cu cine s-a mutat Anda Călin după ce s-a despărțit de Liviu Vârciu

La câteva zile după ce Liviu Vârciu a anunțat despărțirea de mama fetiței sale, Anda Călin a luat o decizie radicală. Tânăra s-a mutat din casa prezentatorului TV și a uimit pe toată lumea când s-a aflat cu cine stă.

Ana Roman, fosta logodnică a lui Cătălin Cazacu, a dezvăluit că Anda s-a mutat cu ea. De altfel, chiar Cătălin le-a făcut cunoștință anul trecut, atunci când erau împreună. Pe Cătălin și pe Liviu Vârciu îi leagă o frumoasă prietenie de mai mulți ani, iar Ana și Anda au rămas bune prietene.

Citește și: Cătălin Cazacu formează un cuplu cu prezentatoarea Ilinca Obădescu

„Eu şi Anda am închiriat un apartament şi stăm împreună. Anda este bine, are grijă de micuţă, noi ne înţelegem de minune. Ea s-a despărţit acum recent oficial. A făcut un lucru bun Cătălin că ne-a făcut cunoştinţă. Cătălin şi Liviu sunt cei mai buni prieteni. Nu ştiu dacă suferă. Eu cred în împăcarea dintre Anda şi Liviu”, a spus Ana Roman la „Star matinal”.

Cum a reacţionat Ana Roman când a aflat că fostul iubit, Cătălin Cazacu, are o nouă iubită

Cătălin Cazacu formează un cuplu cu Ilinca Obădescu, o cunoscută jurnalistă. Ana Roman a aflat de noua relaţie în platoul de la „Star Matinal”, unde a avut şi o reacţie pe măsură.

Citește și: Ana Roman, fosta logodnică a lui Cătălin Cazacu, despre relația cu Victor Slav: „Este un tip frumos…”

„A, da? (nr. de relaţia lui Cătălin Cazacu). El profită de celebritate. Să profite şi să fie fericit, dar are o vârstă şi nu mai merge cu jocuri de astea. Noi suntem prieteni şi atât”, a spus Ana Roman despre relaţia fostului iubit cu actuala parteneră.

În plus, Ana Roman a vorbit şi despre relaţia pe care a avut-o cu Cătălin Cazacu.

„A fost destul de greu, nu sunt obişnuită şi nu ştiam cum să reacţionez. Eu şi Cătălin ne-am cunoscut la aeroport. Prima dată nu mi-a plăcut de el, dar după l-am iubit foarte tare. A fost o relaţie frumoasă, ne-am iubit mult. A spus că l-a luat valul, că s-a apropiat mai mult decât trebuie şi că nu a avut nimic cu respectiva şi că nu a fost genul lui.

Stăteam în aceeaşi casă, ne gândeam şi la căsătorie. Inelul îl am într-o cutiuţă. Am fost foarte dezamgătiă pentru că nu i-am greşit cu o virgulă. El spune că a fost doar o apropiere de prietenie. M-a căutat, a spus că regretă tot ce a făcut, dar a recunoscut-o prea târziu. Eu am trecut peste şi nu mai exista cale de împăcare”, a spus Ana Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top