Connect with us

Revistateo.ro

Primii „faimoși” care vor să participe la al doilea sezon Exatlon! Unul este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România

Exclusiv

Primii „faimoși” care vor să participe la al doilea sezon Exatlon! Unul este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România

La doar câteva zile de la încheierea primului sezon Exatlon, lumea deja se gândește la cel de-al doilea sezon. Iar doritori sunt extrem de mulți. Două vedete extrem de cunoscute din România și-au arătat intenția de a ajunge în Republica Dominicană. Vladimir Drăghia a reușit să câștige marele premiu în valoare de 100000 de euro.

Cătălin Botezatu și-ar dori să facă parte din echipa „faimoșilor”. Designerul este fan al emisiunii și a urmărit cu sufletul la gură fiecare episod al concursului. După ce a fost eliminat prietenul său, Cătălin Cazacu, designerul a anunțat că îl va susține pe Vladimir Drăghia, cel care a și câștigat marele premiu.

Cea de-a doua vedetă care ar vrea să fie concurentă în echipa Faimoșilor este Ilinca Vandici, pe care o bate gândul să meargă în Republica Dominicană.

„Mi-e foarte greu să răspund la această întrebare. Poate că aș accepta o astfel de propunere, poate nu. N-ai de unde să știi unde te duce viața sau ce se va întâmpla. Dacă ar fi să pot să aleg, să fie un moft, nu aș face acest pas, dar o admir pe Anda pentru că a avut curajul și la fel pe toate mămicile care ar face asta.

Eu m-am desprins mai puțin de bebe, câteva ore cât am fost la muncă sau o săptămână cât am stat într-o vacanță… Lăsând însă la o parte show-ul de divertisment, Anda, ca orice mamă, face ce este mai bine pentru copilul ei. În viața oricărei mame, prioritatea este copilul”, a declarat Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: Ce a declarat iubita lui Vladimir Drăghia după ce a anunțat că donează premiul de la Exatlon

Vladimir Drăghia este marele câștigător Exatlon. A declarat că va dona premiul cel mare din cadrul concursului. Află ce a spus iubita sa, Alice, în legătură cu această decizie. A postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare.

Iubita lui Vladimir Drăghia, mesaj emoționant pe o rețea de socializare

“Aseară, visul meu s-a adeverit și al lui Vladimir s-a împlinit: a zburat. A zburat în momentul in care, după cinci luni grele de competitțe în condiții aspre, a aflat ca voi ați vrut ca el să fie castigatorul Exatlon, editia 2018. O onoare pe care el nu poate decât să o folosească pentru a aduce bucurie copiilor bolnavi de cancer.

Citește și: Medicul de la Exatlon, primele declarații despre accidentările concurenților

Lor le-au fost retezate aripile brusc, dar noi, toți ceilalți, putem găsi resursele de a dărui acolo unde este nevoie. Când sunteți ispitiți sa faceți un bine, nu vă feriți chiar daca pare departe de puterea voastra să schimbați ceva.

Vladimir s-a lasat dus de val cand i-a trecut prin minte ca daca va ajunge in finala si va castiga, va dona premiul celor care vor face bine cu el, iar gandul lui a dospit in el pana s-a materializat. Vă mulțumesc în numele lui pentru că i-ați fost alături, ați crezut în el si i-ati dat sansa incredibila de a face un mare bine.

Voi, alaturi de el, ați facut un mare bine. Mii de mulțumiri și speram ca experienta Exatlon v-a atins inimile macar o data. -Alice”, a apărut pe o rețea de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exclusiv

To Top