Connect with us

Revistateo.ro

EXCLUSIV. Brigitte Sfăt confirmă înfățișarea de la tribunal pe care a avut-o astăzi cu Ilie Năstase: „Da, am fost la proces”

Exclusiv

EXCLUSIV. Brigitte Sfăt confirmă înfățișarea de la tribunal pe care a avut-o astăzi cu Ilie Năstase: „Da, am fost la proces”

Dimineață a apărut o știre conform căreia Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au avut o nouă confruntare la tribunal în procesul divorțului care durează de ceva timp.

Un site cunoscut de la noi a dat informația pe surse. Redacția teotrandafir.com a stat de vorbă cu Brigitte Sfăt pentru a afla dacă este adevărată informația, iar timișoreanca ne-a spus câteva lucruri.

„Da, e adevărat că am fost la tribunal. Am fost la proces într-adevăr. Sunt destul de afectată și nu pot să vorbesc despre acest subiect. Nu o să vorbesc cu nimeni despre acest subiect. Le mulțumesc jurnaliștilor pentru înțelegere. Voi detalia când va fi necesar”, ne-a spus Brigitte Sfăt.

CITESTE SI: Brigitte Sfăt s-a îmbolnăvit din cauza infidelităților lui Ilie Năstase: „Nu am băgat divorț din cauza acestei domnișoare”

Brigitte Sfăt a dezvăluit motivul despărțirii de Ilie Năstase. Cine s-a băgat între ei

Relația cu Ilie Năstase, o continuă telenovelă. Ce a declarat recent Brigitte Sfăt la Teo SHOW

„A venit Ilie la mine acasă după scandal. A strigat, am auzit că striga cineva. Când m-am enervat pe el l-am blocat pe telefon.

A sunat la ușă. Mi-a apărut un mesaj de la el. Am uitat să îl deblochez și a început să strige aici la ușă. I-am deschis. Am stat împreună, am stat de vorbă și a rămas aici.

El de multe ori pleca prin țară când eram eu la Timișoara, iar cand eram aici venea la mine. Mi-a spus că a vrut să se întâlnească cu acea fată să îi zică: gata, s-a terminat.

Mi-am dat seama că o cunosc pe respectiva fată. Bineînțeles că prietenul lui Ilie nu mi-a recunoscut că era cu ea, nici eu nu aș recunoaște pentru prietenele mele.

Ilie tot timpul a stat cu mine. Îmi zicea de multe ori că era cu fiicele lui prin București, dar el era ba pe la Iași, ba prin Poiana Brașov.

Mi-a recunoscut de multe ori că era cineva, când își lăsa telefonul în altă cameră. Am visat o fată brunetă.

Sâmbătă ne-am trezit normal. Nu am cui să îi dau explicații. Mi-e greu singură, chiar mi-e greu Sunt obișnuită cu el și mai ales că spune că mă iubește și plânge. Și se poartă, și cum se poartă… Îmi pare rău”, a mărturisit pe 2 aprilie la TEO SHOW.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exclusiv

To Top