Connect with us

Revistateo.ro

Star

Cornel Oană, ca un tată pentru copiii Brigittei Sfăt

Relația dintre Cornel Oană și Brigitte Sfăt este din ce în ce mai bună. Cei doi s-au căsătorit recent, iar acum aceasta declară că actualul ei partener este ca un tată pentru copiii ei.

„Copiii mei îl cunosc de pe vremea când era asociat. Mai ales fetița mea mă vizita mereu după școală. Mai stătea cu el, mergea să mănânce cu el. S-au întâmplat lucrurile așa încet.

Ne-am petrecut mai mult cu copiii. Băiatul meu a simt foarte mult lipsa unei persoane cu care să vorbească. Diferența dintre el și Ilie era foarte mare, erau unele întrebări pe care i le-ar fi pus, dar îi era rușine.

Cred că a primit multe răspunsuri. Eu sunt mamă, nu îmi pune mie foarte multe întrebări. Fetița mea la început a fost așa… dar e ok. A înțeles că nu mă voi mai împăca niciodată cu tatăl ei. Cornel e foarte bun și foarte calm. Cornel îi descarcă filme, o ajută, îi cumpără unicorni.’,a declarat Brigitte Sfăt pentru VIVA!.

„Apreciez puterea ei de caracter și prin ce a trecut în viață. Am de învățat. Apreciez că putem comunica atunci când trebuie să luăm o decizie împreună. Apreciez și lucrurile fizice, dar vorbeam de lucrurile deep acum. Are multe calități și chiar am ce să apreciez.’, a spus Cornel.

CITEȘTE ȘI: Insula iubirii: O scrisoare… găsită. Ce i-a scris Bogdan Mariei

A născut Adela Popescu

Fiica Elenei Udrea este în pericol

Cum a slăbit Mihaela Tatu în timp record: „Aveam aproape o sută de kilograme, m-am speriat…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top