Connect with us

Revistateo.ro

Decizia luată de Brigitte Sfăt în legătură cu divorțul

Staruri

Decizia luată de Brigitte Sfăt în legătură cu divorțul

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au avut mai multe conflicte. Căsnicia lor este una cu suișuri și coborâși. După fiecare ceartă, s-au împăcat. Însă, soția lui a introdus în luna februarie acțiunea de divorț. Brigitte l-a acuzat pe soțul ei de mai multe ori de infidelitate. Iată ce a decis bruneta în legătură cu divorțul.

Brigitte Sfăt a luat o decizie legată de divorțul de Ilie Năstase

Deși Ilie Năstase a reușit de mai multe ori să își împace soția, femeia tot nu a renunțat la ideea de a divorța. Cu o săptămână în urmă s-a desfășurat și prima înfățișare în procesul de divorț. Însă numai Brigitte a fost prezentă. Fostul tenismen nu și-a făcut apariția la tribunal.

„Noi suntem şi prieteni, nu are legătură faptul că lucrurile s-au întâmplat şi a reuşit să mă ducă într-un punct în care m-a dezamăgit şi am mers mai departe cu procesul. În februarie am încercat să îi dau un ultimatum, de aceea l-am şi introdus, ce s-a întâmplat m-a făcut să merg până la capăt.

CITEȘTE ȘI: Brigitte Sfăt, plină de sânge într-un club din Mamaia! Ce a pățit

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. Brigitte Sfăt confirmă înfățișarea de la tribunal pe care a avut-o astăzi cu Ilie Năstase: „Da, am fost la proces”
Nu ştiu ce îmi rezervă ziua de mâine, nici nu ştiu drumul pe care o ia viaţa mea. Suntem despărţiţi, stăm separat de un an şi două luni, m-am obişnuit singură, îmi canalizez timpul cu afacerile. Ilie m-a ajutat foarte mult”, a declarat Brigitte Sfăt în cadrul unei emisiuni.

Divorțul a fost intentat de Brigitte Sfăt chiar de ziua ei. Se pare că de data aceasta bruneta este dispus să încheie relația pe care o are de 8 ani cu fostul tenismen.

„M-am săturat să trăiesc așa. De ziua mea am fost foarte supărată. A fost o zi neagră pentru mine, am fost într-o depresie cruntă. Am hotărât să iau cea mai bună decizie pentru viața mea. Vreau să am pace și liniște!”, a fost declarația brunetei pentru Click.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top