Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Brigitte Sfăt s-a căsătorit pentru a patra oară

La scurt timp după pronunțarea divorțului de Ilie Năstase, Brigitte Sfăt a făcut din nou pasul cel mare. Aceasta a decis să ajungă din nou la biserică, dar nu cu celebrul fost tensiman, ci cu iubitul său, Cornel.

Fosta soție este în culmea fericirii, mai ales că Brigitte a trecut la religia penticostală în urmă cu mai mulți ani, iar cununia cu Cornel s-a putut realiza în biserică și este recunoscută ca o căsătorie.

Citește și: Brigitte Năstase, despre relația cu Cătălin Cazacu: „M-a făcut să îmi recapăt din nou încrederea în mine…”

„Noi ne-am dorit să cumpărăm verighete, deoarece în urmă cu o săptămână, noi suntem amandoi penticostali şi pastorul bisericii noastre ne-a făcut deja binecuvântarea, pentru a avea această relaţie. În momentul în care ne-am mutat împreună, pastorul bisericii noastre ne-a oficializat, ne-a făcut binecuvântarea relaţiei noastre, adică noi în faţa Lui Dumnezeu suntem ca şi căsătoriţi.

Nu am dorit să facem acest pas şi să ne mutăm împreună, decât atunci când vom fi binecuvântaţi în faţa lui Dumnezeu şi am primit această binecuvântare şi atunci am considerat că trebuie să purtăm şi acest semn (n.r. verighetele).

Eu am fost plecată ieri după marfă la una dintre firmele mele şi de comun acord am luat de la o firmă de acolo, pentru că nu se găsesc în România, verighetele pe care ni le doream şi pe care în urmă cu două luni, le văzusem într-un loc şi am zis că dacă ar fi vreodată să ne căsătorim şi să facem acest pas, vom lua aceste verighete”, a spus Brigitte Sfăt pentru spynews.ro.

La rândul său, Ilie Năstase a făcut declarații cu privire la această nuntă neașteptată

„Eu credeam că a divorţat Brigitte. A şi divorţat, dar acum s-a căsătorit alături de Cornel. Am auzit şi nu mă prea interesează. Dar aţi stat de vorbă cu ea? Eu să stau de vorbă cu ea? Nu. Nu ştiu, poate nu vorbeşte cu mine, vorbeşte cu altcineva. Pe mine nu mă interesează, eu sunt cu cineva. Nu am nicio problemă, fiecare face ce vrea. Poate era căsătorită şi cu mine, şi cu celălalt” a spus Ilie Năstase, în exclusivitate pentru Antena Star.

foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top