Connect with us

Revistateo.ro

EXCLUSIV. Care e adevărul despre tentativa de sinucidere a lui Cristian Cioacă. Avocata polițistului ne-a lămurit

Exclusiv

EXCLUSIV. Care e adevărul despre tentativa de sinucidere a lui Cristian Cioacă. Avocata polițistului ne-a lămurit

Dispariția Elodiei Ghinescu este una dintre cele mai misterioase din istoria cercetărilor făcute de criminaliștii din România.

Polițistul Cristian Cioacă a fost condamnat pentru uciderea fostei avocate, însă cadavrul nu a apărut nici în ziua de azi.

„M-a sunat atunci, după câteva zile, singura dată când m-a sunat. M-a sunat, dat noi eram, după cum nu prea stăm acasă, avem treburi, eram pe drum și plângea de nici nu înțelegeam.

Am oprit mașina ca să pot să înțeleg ce zice și îmi spunea că toată viața a făcut ce a vrut și că acum am ascultat de părinți și uite ce am făcut.

Și că o să mă arunc cu mașina într-o prăpastie și nu o s-o mai vezi pe Elodia nici vie, nici moartă, niciodată. Și atunci l-am întrebat: Dar ce i-ai făcut? Bineînțeles că nu zicea nimic”, a spus Emilia Ghinescu pentru postul de știri Antena 3.

Totodată, mama Elodiei a făcut câteva declarații și pentru celălalt post de știri, România TV. Aceasta a spus că polițistul i-ar fi zis că se va sinucide și i-a mai spus că nu își va vedea fata nici vie, nici moartă.

CITEȘTE ȘI: Andreea Tonciu a spus adevărul despre problemele din căsnicia ei. Ce s-a întâmplat, de fapt, la mare

Soția lui Leo Iorga: „Îi mai trebuie 50.000 de euro pentru tratament”

Avocata Elodiei: Declarațiile sunt mai vechi

Mama Elodiei susține că polițistul a luat o pedeapsă prea mică și anume de 15 ani de închisoare cu executare.

Redacția teotrandafir.com a contactat-o pe avocata lui Cristian Cioacă, Maria Vasii, pentru a afla care este adevărul în legătură cu afirmațiile apărute la cele două posturi de știri.

„Cel mai probabil declarațiile făcute de mama Elodiei sunt mai vechi. Pot să vă spun că există lucruri inedite despre acest caz, pe care nu le știe nimeni. Sunt multe lucruri interesante care merită să fie menționate”, ne-a declarat avocata lui Cristian Cioacă.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exclusiv

To Top