Connect with us

Revistateo.ro

Claudia Pavel a mărturisit motivul despărțirii de tatăl copilului ei

Staruri

Claudia Pavel a dezvăluit motivul despărțirii de tatăl copilului ei

Claudia Pavel a vorbit pentru prima oară despre adevăratele motive ale despărțirii de tatăl copilului ei.

„Am plecat în SUA unde m-am îndrăgostit de tatăl copilului meu. Cariera mea era în România, dar am rămas gravidă. Am alăptat doi ani de zile. Copilul meu a fost și este prioritatea mea și cam despre asta este vorba.

E un pic mai complicat. Viața mea privată este viața mea privată. Eu îmi respect copilul mai mult decât orice pe lumea asta și acestea sunt intimități ce țin de viața copilul meu.

Tatăl copilul meu este un om pe care o să-l iubesc pentru totdeauna, pentru că mi l-a dăruit pe Noah și pentru că este parte din Noah. Diferențele de cultură erau foarte mari.

Și să știi că ginecologul meu mi-a spus când eram gravida că mă sfătuiește să mergem la terapie de cuplu, pentru că diferențele de cultură sunt extrem de mari și o sa ne dăm seama de asta în momentul în care bebelușul va veni pe lume.

Probabil și ăsta a fost un motiv (n.r al despărțirii). Dar cred că nimic nu este întâmplător în viață. Eu cred că noi ne-am întâlnit să-l facem pe Noah, eu m-am născut în momentul în care l-am născut pe Noah și el este lumina ochilor mei.

Eu nu am existat până el a venit în viața mea.”, a declarat Claudia Pavel în cadrul emisiunii XNS, prezentată de Dan Capatos.

CITESTE SI: Bianca Drăgușanu a dezvăluit de când s-a distanțat de Victor, de fapt

Cosmin Cernat, primul interviu după Exatlon: „Aș fi lăsat patru câștigători”

Exatlon a schimbat-o pe Claudia Pavel

Claudia Pavel și-a recăpătat popularitatea datorită participării la Exatlon. Aceasta a povestit cum a schimbat-o această experiență.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, am rezistat în Republica Dominicanî! Concursul acesta m-a făcut pe mine să îmi dau seama că sunt mult mai puternică decât credeam eu și că, de acum înainte, aș putea să fac orice. Mi-am depășit foarte multe limite, inclusiv cele de igienă!

Nu am crezut niciodată că am să pot să trăiesc așa, tocmai de aceea, acest gen de show te face să apreciezi mult mai mult confortul de acasă. De obicei, ai senzația că ți se cuvine totul, un pat, o masă bună, o mașină frumoasă, un duș cald.

Acolo, însă, este altceva! Din acest motiv, i-am văzut cu alți ochi și pe localnicii care trăiau exact ca noi în camp, în acea sărăcie, dar aveau zâmbetul pe buze și nu erau supărați niciodată”, a dezvăluit Claudia Pavel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top