Connect with us

Revistateo.ro

Iată semnele că ești gata să fii părinte

Cuplu

Iată semnele că ești gata să fii părinte

În primul rând viața ta trebuie să fie echilibrată. Dacă ești o persoană organizată, ai o situație stabilă și haosul lipsește cu desăvârșire din rutina ta zilnică, poți spune că ai descoperit un prim semn că ești pregătită să devii mămică. Dacă relația voastră merge bine, este liniștită și aveți planuri de viitor, ar fi cazul să vă gândiți și la un bebeluș.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ CONCEPI O FETIȚĂ

Este foarte important să te asiguri că îți plac copiii și prezența lor. Bineînțeles că vei avea mult mai multă dragoste și toleranță față de propriul tău copil, dar este bine să te întrebi înainte de toate dacă prezența unul bebeluș îți face bine. Nu uita că este o mare responsabilitate, iar viața ta se va schimba complet. Asigură-te căești gata să pui nevoile copilului peste nevoie tale, pentru că el va fi de acum înaint propritatea voastrăși dorințele și necesitățile lui vor trebui să fie satisfăcute mai întâi.

Există anumite sentimente pe care numai o femeie care își dorește să devină mamă le are. Dacă ți se topește inima la vederea unui bebe, înseamnă că e timpul să iei în calcul această variantă. Desigur, trebuie să îi poți oferi tot ce e mai bun, așa că analizează-ți posibilitățile și decide dacă într-adevăr t epoți descurca.

Copiii pot fi simpatici și drăguți primele 10 minute după ce i-ai cunoscut, dar apoi te pot călca pe nervi. Bineînțeles, depinde de ce fel de persoană ești. Dacă te numeri printre femeile care nu au răbdarea suficientă cu un copil, înseamnă că nu e cazul să te gândești la unul. Dacă, în schimb, ești răbdătoare, îl poți tolera, îți place să înveți cât mai multe și să îl inveți cât mai multe, atunci te poți gândi să concepi un mic suflețel.

 

1 Comment

1 Comment

  1. Alexa

    2015-02-05T16:22:57+02:00 at 2015-02-05T16:22:57+02:00

    Dar cand vom fi pregatite? La batranete? Da, viata mea e un haos total, n-am job, n-am rabdare, etc si am 32 de ani. Ar trebui sa mai astept pana la 40 sa se echilibreze totul?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top