Connect with us

Revistateo.ro

sprancene

Frumusete

Iata noul trend in materie de sprancene

Daca ai sprancene subtiri, vestile nu sunt prea bune. Conform noilor trenduri in materie de frumusete, se poarta sprancenele groase, cat mai naturale.

CITESTE SI: Cum să ai sprâncene mai groase

Nu te gandi ca sprancene groase inseamna cu „neingrijite”. Trebuie sa tii cont de mai multe reguli daca vrei ca sprancenele sa iti incadreze fata frumos.

1. Gaseste forma ideala

Chiar daca se poarta sprancenele groase trebuie sa te asiguri ca se potrivesc fizionomiei tale. Daca te avantajeaza, alege o forma naturala care sa iti scoata ochii in evidenta. Pentru o fata rotunda, e mai bine sa optezi pentru un arc mai pronuntat. O linie dreapta este potrivita pentru o fata lunga sau ovala. Cel mai bine este sa nu te indepartezi de la forma ta naturala.

2. Nu te feri de culoare

Daca ai sprancene rare sau culoarea lor nu se potriveste cu cea a parului, este mai bine sa apelezi la serviciile unei cosmeticiene, pentru a le vopsi. Nu te teme, daca alegi servicii de calitate, sprancenele tale nu vor arata artificial.

3. Mentine un look simplu

S-ar putea sa ai tendinta sa pensezi mai mult decat trebuie, asa ca cel mai bine este sa mergi la salon pentru a obtine o forma pentru sprancene, urmand ca tu doar sa le ingrijesti. Acolo, specialistii vor sti si ce forma ti se potriveste.

CITESTE SI: Cum să ai sprâncene perfecte

Mai multe vedete au adoptat un look cu sprancene groase: Cara Delavingne, Keira Knightley, Beyoncé. Tu indraznesti?

Sursa foto: fashionspassion.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top