Connect with us

Revistateo.ro

Știai că există o legătură între sprâncene și personalitate? Află ce spun sprâncenele despre tine. Sunt unele lucruri neștiute despre sprâncene.

Stil de viata

Știai că există o legătură între sprâncene și personalitate?

Știm că sprâncenele ne pot pune în evidență trăsăturile faciale. Însă, sunt unele lucruri pe care nu multe persoane le știu despre sprâncene. Iată care sunt ele și care este legătura dintre sprâncene și personalitate.

7 lucruri pe care nu multe persoane le știu despre sprâncene

1. Știai că există o legătură între sprâncene și personalitate? Conform specialiștilor în interpretare facială, sprâncenele subțiri sunt un semn al prudenței și al controlului. Pe de altă parte, sprâncenele groase sunt caracteristice persoanelor care au încredere în forțele proprii. De asemenea, acestea sunt persoane cerebrale.

2. Sprțncenele sunt o dovadă a evoluției oamenilor. Oamenii sunt singura specie cu sprâncene evidente. Ele sunt unul dintre avantajele evoluției. Cu ajutorul lor expresiile faciale pot fi observate.

CITEȘTE ȘI: SPRANCENE PERFECTE: Cum sa te pensezi corect la tine ACASA

3. Cu ajutorul sprâncenelor putem să vedem. Forma sprâncenei, dar și firele de păr nu dau voie picăturilor de apă și transpirației să intre în ochi. Astfel, cu ajutorul acestora putem vedea.

4. Într-o sprânceană există aproximativ 250 de fire de păr. Însă, în sprâncenele nepensate există până la 1100 de fire de păr.

5. Sprâncenele pot să dezvăluie strea de spirit a unei perasoane. Prin limbajul nonverbal pot fi exprimate numeroase sentimente. Sprâncenele unei persoane arată dacă aceasta este fericită, tristă sau nervoasă. Expresiile faciale nu sunt voluntare, așa că, indiferent dacă ne dorim sau nu să ne arătăm sentimentele, ele se pot citi pe față.

6. Știi după cât timp cad firele de păr din sprânceană? Se pare că durata de viață a unei sprâncene este de aproximativ patru luni. După aceea, firele de păr cad pe rând și lasă loc unor noi fire să crească.

CITEȘTE ȘI: De ce sa te ungi cu ceapa pe sprancene

7. Sprâncenele joacă un rol important în identificarea facială. Acestea definesc fiecare persoană, mai exact trăsăturile faciale ale oamenilor. Așă că, pentru sistemele care identifică fețele oamenilor este foarte greu, aproape imposibil, să recunoască o persoană care nu are sprâncene.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top