Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

A amestecat trei ingrediente și a aplicat pe sprâncene și pe gene. Ce a observat după o săptămână

Căderea părului are cauze diverse. Stilul de viață nesănătos, anumite medicamente, stresul, folosirea unui șampon nepotrivit pentru tipul de păr ori anumite afecțiuni pot duce la căderea părului. Pentru cei care trec prin chimioterapie, căderea părului este imediată și acest lucru este extrem de neplăcut.

Subțierea firului de păr și căderea trebuie să îngrijoreze pe toată lumea. În cazul în care nu se iau măsuri imediate, se ajunge la alopecie. Deși există o mulțime de tratamente pe piață care promit că părul va crește mult mai puternic într-un timp scurt, multe dintre ele pot conține ingrediente care să nu se potrivească tuturor.

Din fericire, există și soluții complet naturale care își fac treaba foarte bine. În plus, costă foarte puțin, așa că nu trebuie să îți faci griji dacă nu observi o îmbunătățire majoră de la prima utilizare.

Citește și: Cum scapi de căderea părului cu trei ingrediente la îndemâna tuturor

Un ingredient care ajută ca părul tău să ajungă la lungimea dorită de tine și să crească foarte repede este uleiul de ricin. Acest ulei, bogat în acizi grași omega 9 și vitamina E are proprietăți antimicrobiene.

De asemenea, acest ulei este perfect și pentru a trata durerile de cap, tenia, arsurile solare, coșurile, acneea și alte probleme ale pielii. Este de ajutor și în caz de probleme gastrointestinale, mătreață, crampe menstruale, piciorul atletului și infecții fungice.

Iată cum poți să ai genele și sprâncenele mai lungi

Însă, cea mai importante proprietate este cea de creștere a părului într-un timp scurt. Pentru aceasta, ai nevoie de ulei de ricin care se găsește la orice farmacie naturistă sau umană. Se masează scalpul și sprâncenele cu acest ulei, până când intră în scalp.

De asemenea, uleiul de ricin poate fi combinat și cu ulei de usturoi și cu pantenol. Astfel, se amestecă 39 de ml de ulei de ricin cu 15 picături de ulei de usturoi și cu 20 de ml de pantenol. Se aplică această soluție pe o dischetă demachiantă și se aplică ușpr pe gene și pe sprâncene, ca să nu intre în ochi soluția obținută.. Se repetă acest tratament în fiecare seară, până se observă rezultatele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top