Connect with us

Revistateo.ro

Iată de ce ar trebui să meditezi pe timpul sarcinii

Sanatate

Iată de ce ar trebui să meditezi pe timpul sarcinii

Meditația reglează dezechilibrele hormonale pe care fiecare femeie le întâmpină atunci când așteaptă un bebeluș. Toate emoțiile, stările de panică si dezechilibrele psihice pot fi remediate cu ajutorul meditației. Nu uita că micuțul care crește în burtica ta este în siguranță doar atunci când tu ești calmă și liniștită. Meditația poate trata stările de agitație și chiar insomnia dacă este practicată în mod constant și corect.

CITEȘTE ȘI: 5 PAȘI DE BAZĂ PE CARE SĂ ÎI URMEZI ÎN TIMPUL MEDITAȚIEI

În cele mai multe cazuri, stilul de viață și necesitățile de zi cu zi nu permit mamei să trăiască în permanență într-o atmosferă lipsită de stres, așa că meditația este cea care te va ajuta să te relaxezi, să te calmezi și să îți găsești pacea interioară chiar și în cele mai solicitante zile. Cu ajutorul acestei tehnici vei reuși să îndepărtezi orice urmă de anxietate, teamă, sau stres din organism și vei avea o gândire clară și echilibrată.

Ultimele luni de sarcină te pot epuiza și te pot face să te simți tot mai obosită și mai irascibilă. Meditația nu numai că îți va reîmprospăta mintea, dar îți va revitaliza și corpul. Aceasta ajută la buna funcționare a sistemului imunitar și îți oferă energie pentru a duce la capăt sarcina. Circulația sângelui va fi și ea pusă în mișcare datorită tehnicilor de respirație pe care trebuie să le urmezi în timpul meditației. Acest lucru îmbunătățește absorbția oxigenului și previne numeroase boli care pot apărea pe parcurs.

În timpul nașterii, cele mai multe mame se panichează și nu reușeșsc să respire adânc, corect. Acest lucru le îngreunează nașterea. Meditația te învață să respiri corect și te pregătește pentru miracolul nașterii, ajutându-te să te concentrezi mai bine și să te obișnuiești cu respirația adâncăși profundă. Astfel fătul va primi suficient oxigen și tu vei avea putere să duci totul la capăt.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top