Connect with us

Revistateo.ro

Iată cum să îţi alegi blugii în funcţie de forma corpului

Stiri

Iată cum să îţi alegi blugii în funcţie de forma corpului

Cei mai în tendinţe jeansi la ora actuală sunt cei inspirati din moda anilor ’70. Majoritatea vedetelor i-au inclus deja în garderoba lor, dar nu tuturor le stă bine. Tu trebuie să ţii cont de silueta pe care o ai.

CITEŞTE ŞI: MODA BLUGILOR PARFUMAŢI

Şolduri proeminente: blugii evazati

Dacă silueta ta prezintă şolduri proeminente, atunci ai nevoie de o echilibrare a formelor, lucru pe care în acest caz îl poţi face foarte uşor cu o pereche de blugi evazaţi cu talie joasă. Şoldurile tale vor părea mult mai mici şi mai sexy.

Bustul şi şoldurile au cam aceeaşi dimensiune: blugii evazati

Dacă silueta ta este în formă de clepsidra, cel mai potrivit este modelul de blugi clasici, evazaţi. Acest tip de blugi sunt ideali pentru a scoate în evidenţa talia ta subţire. Caută un model cu o talie medie pentru că femeile clepsidră cumpară de obicei blugi cu un număr mai mare, astfel încât să le vină perfect pe şolduri, dar constată că aceştia nu le mai vin în talie.

Partea superioară a corpului este mai mare decât cea inferioară/ şolduri mici şi picioare subţiri: blugii drepti, skinny

Chiar dacă partea superioară a corpului tău este mai mare, încearcă să priveşti partea plină a paharului, adică picioarele tale subţiri. Ele sunt cele pe care trebuie să le scoţi în evidenţă. Poţi face acest lucru foarte uşor cu o pereche de blugi drepţi/skinny cu o talie comodă, puţin mai înaltă în spate decât în faţă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top