Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce poți face cu periuța ta de dinți

Frumusete

Iată ce poți face cu periuța ta de dinți

Te-ai gândit vreodată că există și alte utilizări ale periuței de dinți în afară de cele evidente? În mod surprinzător, periuța de dinți are potențialul de a deveni o ustensilă foarte eficientă pentru uzul cosmetic, așa că haide să vedem ce poți face cu periuța ta de dinți!

1. Folosește-o să aplici șamponul uscat. Deși la noi nu este foarte popular, șamponul uscat este un produs grozav, care te scote din încurcătură atunci când ești grăbită și nu ai avut timp să îți speli părul. Periuța de dinți transformă aplicarea acestui produs într-o acțiune extrem de rapidă și ușoară, facilitând aplicare și în zonele unde este cel mai dificil să ajungi.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ FOLOSEȘTI PUDRA PENTRU BEBELUȘI ÎN RUTINA TA ZILNICĂ

2. Folosește-o pentru a-ți separa genele atunci când rimelul este prea gros și le lipește între ele. Deseori avem neplăcerea de a constata că rimelul s-a îngroșat și oferă genelor un aspect neplăcut. Periuța de dinți te ajută să rezolvi problema imediat.

3. Periuța de dinți te ajută să-ți cureți unghiile, înainte de manichiură. Îndepărtează eficient murdăria și exfoliază suprafața unghiei și cuticulele.

4. Nu există un tratament mai bun pentru exfolierea buzelor, decât un masaj cu periuța de dinți. Aceasta exfoliază în profunzime, curăță, îndepărtează celulele moarte și stimulează circulația. Mișcările trebuie să fie circulare și ușoare. Nu fi agresivă, deoarece pielea buzelor este extrem de sensibilă și o poți deteriora.

5. Poți folosi periuța de dinți pentru a-ți aranja părul. Pare greu de crezut, dar deseori este e xtrem de eficientă pentru a da volum sau pentru a netezi anumite zone ale unei coafuri. Totodată poți aplica fixativul acolo unde ai nevoie de rezistență și fixare puternică.

6. Îți poți aranja sprâncele cu periuța de dinți. Este mult mai folositoare decât peria specială pentru sprâncene, așa că nu ezita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top