Connect with us

Revistateo.ro

IATA CE MESAJ I-A LASAT PRINTESA DIANA FIULUI EI CU PUTIN TIMP INAINTE SA MOARA

Inedit

Iata ce mesaj i-a lasat PRINTESA DIANA fiului ei cu putin timp inainte sa moara!

Ca o stranie informatie aparuta in spatiul public, persoanele apropiate Printesei Diana care au vorbit in ultima parte a vietii cu aceasta au sustinut ca Lady Di si-ar fi presimtit moartea. Printesa a lasat pe o caseta veche, o inregistrare misterioasa pentru fiul sau, Printul William.

In misterioasa inregistrare lasata fiului aceasta ii da cateva sfaturi de viata Printului William, dar si viitoarei sale sotii pe care Diana din pacate nu a apucat sa o cunoasca. O premonitie sumbra a indemnat-o pe Lady Di sa ii ofere respectiva inregistrare fiului sau, care la acea vreme era mic.

Citeste in continuare ceea ce i-a transmis Printesa Diana fiului si viitoarei lui sotii:”Stiu ca vei fi frumoasa, desteapta si independenta. Stiu ca te-as adora si ne-am imprieteni pe loc. Cred ca esti o persoana cu adevarat speciala. Daca nu ai fi, nu ai fi devenit sotia lui William. Sa fii sotie de print si viitoare regina este foarte greu. Cauta sa pui casatoria mai presus de orice titlu nobiliar si presiune publica„. Totodata, cea care mai apoi isi va pierde viata in tragicul accident rutier isi dorea sa le spuna copiilor ca „(…) bunica lor i-ar fi iubit foarte mult.

CITESTE SI: Regina Elisabeta, 63 DE ANI pe tronul Marii Britanii. Istoria unei domnii DE BASM

CITESTE SI: FOTOGRAFII. Uite cât de mult a crescut prințul George, fiul lui Kate și William!

Este cunoscut faptul ca relatia dintre William si mama lui a fost speciala. La scurt timp dupa divortul de Printul Charles, in anul 1996, Lady Di a recunoscut ca fiul ei cel mare i-a fost unicul sprijin moral si cel mai bun prieten. Drept dovada ca legatura dintre cei doi era speciala, Printesa Diana isi invita fiul la dineurile oficiale si la diferitele intalniri avute cu persoane importante.

Cu lacrimi in ochi, Diana a recunoscut ca in momentul in care a aflat ca ii va fi retras titlul de Alteta Regala a izbucnit in plans simtindu-se neapreciata pentru eforturile depuse in calitate de sotie a lui Charles. Momentul acela a fost unul  in care micutul William a imbarbatat-o cum a stiut el mai bine, spunandu-i „(…) Lasa mama, cand voi ajunge eu rege, iti voi recupera titlul si ti-l voi da inapoi„.

Lady Di a fost considerata multa vreme una dintre cele mai emblematice figuri ale monarhiei britanice moderne. In anul 1981, Diana a devenit prima sotie a Printului Charles si a reusit sa obtina titlul nobil de Printesa de Wales. Un an mai tarziu, in 1982 l-a nascut pe William, iar doi ani mai apoi i-a dat viata lui Harry. In viata Printesei Diana nu totul a fost roz, cel putin nu in casnicie.

Dupa ce a aflat ca a inselat-o de nenumarate ori cu Camilla Parker Bowles a decis sa divorteze. Despartirea a lasat o pata neagra asupra prestigiului Casei Regale a Marii Britanii. Ulterior acestei experiente neplacute, Diana isi gaseste linistea sufleteasca alaturi de miliardarul egiptean Dodi al-Fayed. Din pacate relatia lor nu a apucat zilele batranetii, pentru ca in data de 31 august 1997, in timp ce masina lor era urmarita de paparazzi s-a izbit de un parapet in pasajul Pont D’Alma din Paris.

Atat Printesa cat si iubitul acesteia nu purtau centuri de siguranta, lucru care s-a dovedit total neinspirat pentru ca socul impactului le-a adus moartea. Asupra decesului celor doi au existat mai multe speculatii, cea mai interesanta fiind cea care se refera la faptul ca insasi Regina Elisabeta ar fi „comandat” moartea fostei nore. Pe de alta parte, politia franceza a prezentat opiniei publice varianta in care soferul care conducea limuzina celor doi ar fi fost in stare de ebrietate.

Sursa foto: Hepta.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Elena

    2016-12-22T22:52:51+02:00 at 2016-12-22T22:52:51+02:00

    Sincer, regret disparitia printesei Diana. A fost prei buna pentru lumea rea in care traim.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top