Connect with us

Revistateo.ro

nunta 23102015

Inedit

I-a spus ca NU E PREGATIT sa se casatoreasca cu ea si A PARASIT-O. Ce s-a intamplat dupa 3 luni i-a adus TOATA ADMIRATIA!

Aceasta femeie de 38 de ani era logodita cu barbatul visurilor ei si pregatise nunta pana la cel mai mic detaliu. In acel moment insa sotul ei a aruncat „bomba”.

„Pentru prima data in viata eram in in centrul Universului. Aveam 29 de ani atunci, un job de vis ca avocat la o firma mare si un logodnic incredibil, Brad, care nu pierdea nicio ocazie pentru a-mi arata afectiunea.

Asta se intampla in 2006 si barbatul visurilor mele m-a cerut de nevasta in prima zi de croaziera in insulele Caraibe, cu un inel ce mi-a taiat rasuflarea. Eram pe cale sa incep o noua etapa a vietii mele si deja planuiam luna de miere in Hawai si in acelasi timp cautam o casa in care sa ne mutam impreuna.

Cu toate acestea, dupa 6 luni, in timp ce ne faceam planuri pentru Ziua Recunostintei, iubitul meu a aruncat bomba: „Stace, te iubesc foarte mult, dar nu sunt pregatit sa ma casatoresc cu tine.”

CITESTE SI: Orice mireasă trebuie să citească asta, pentru a nu avea ghinion la nuntă!

CITESTE SI: FOTO si VIDEO: Bebelusul fara craniu a facut 1 an! POVESTEA SOCANTA a fapturii care a emotionat Internetul

Pur si simplu nu am putut sa concep o astfel de idee si am simtit ca primesc un pumn in stomac. Invitasem deja 300 de oameni la nunta, imi luasem rochia de mireasa si toate celelalte lucruri ce tineau de ceea ce ar fi trebuit sa fie cea mai frumoasa zi din viata mea.

In ciuda „revelatiei” lui, am continuat sa locuim sub acelasi acoperis, chiar daca el s-a mutat cu jobul in celelalt colt al tarii. Presupun ca mai departe de atat nu se putea… Apoi, dupa 3 luni in care nu am vorbit, m-a sunat. „Totul s-a petrecut foarte repede”, mi-a spus el dupa ce m-a anuntat ca s-a logodit cu o alta femeie!

In acel moment am inchis telefonul si am fugit catre prietenul meu Jonny, care m-a scos imediat la o inghetata, caci era singura persoana care putea sa ma scoata din starea in care eram. L-am intalnit pe cand aveam doar 13 ani si era singurul caruia nu trebuia sa-i explic de ce nu mai port inelul de logodna pe deget sau cum a trebuit sa dau bani pe lucruri pe care nu am mai apucat sa le folosesc.

Pe masura ce data nuntii mele se apropia a trebui sa-i anunt pe invitati ca aceasta nu va mai avea loc si, colac peste pupaza, un alt prieten m-a sunat sa ma invite la nunta lui. Nu intentionam absolut deloc sa merg, insa Jonny a insistat sa fiu partenera lui, vrand probabil sa ma faca sa uit de nunta mea esuata.

Si cum eram noi la hotel, caci nunta avea loc in alta parte, m-am trezit dimineata intr-o bataie de perne care s-a sfarsit cu un sarut intre mine si el. Nu-mi venea sa cred! Il sarutam pe prietenul din copilarie si in timp ce faceam asta am realizat ca cel mai bun baiat din viata mea a fost tot timpul sub nasul meu.

In acel moment am simtit ca mi-am gasit sufletul pereche, lucru ce a devenit o certitudine doi ani mai tarziu, cand am fost ceruta din nou de sotie.

Am un mesaj pentru toti cei care sufera ingrozitor din cauza unei despartiri: nu sunteti singuri! Iubirea este acolo, undeva, dar nu trebuie sa pari nerabdator. Chiar daca uneori nu vine impachetata in forma dorita de noi, cu siguranta o vei recunoaste cand va veni.”

Cum vi se pare povestea acestei femei? Ati trait ceva asemanator? Asteptam comentariile voastre.

Sursa foto nypost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top