Connect with us

Revistateo.ro

horoscop-urania-29102015

Stiri

Horoscop URANIA 31 octombrie – 6 noiembrie 2015

Previziuni Urania pentru perioada 31 octombrie – 6 noiembrie 2015. Uite ce te asteapta in urmatoarele zile.

Horoscop Urania Berbec 31 octombrie – 6 noiembrie 2015

Se vor descurca binișor, mizând, cel mai adesea, pe prezența lor de spirit sau pe spontaneitate. După ora 12 a aceleiași zile, o serie de chestiuni de familie reclamă prezența lor pentru a fi alături de rude (părinți) sau pentru a supraveghea și rezolva propriile lor probleme gospodărești, locative, domestice, ipostaze de viață care vor continua pe 1 și 2 noiembrie. Pe 3 și 4 noiembrie, avântul existențial al unora se poate remarca într-un domeniu artistic, creativ sau într-unul afectiv, sentimental.

Dar, există și ipostaza Berbecilor maturi care sunt preocupați să-și schimbe viața, să aducă în peisajul lor existențial noi dimensiuni cum ar fi experiențe de viață sau profesionale, lărgirea orizontului de cunoaștere prin călătorii, excursii, deplasări, strămutări ale domiciliului. Între 5 și 6 noiembrie, Luna va da o greutate specială chestiunilor de sănătate legate de stomac, hrană, alimentație, medicație, terapie

CITESTE SI: HOROSCOP URANIA: Previziuni astrale pentru FINAL DE 2015

CITESTE SI: Horoscop 2016, in detaliu pentru fiecare zodie!

Horoscop Urania Taur 31 octombrie – 6 noiembrie 2015

Nu este recomandabil să inițieze dialoguri pe teme salariale. Din 31 octombrie, după ora prânzului și, apoi, pe 1 și 2 noiembrie, acești nativi se văd obligați să se agite pentru o chestiune pe relația cu frații și surorile, vecinii, cunoscuții ocazionali. Multe dintre gândurile lor se cer acum consolidate prin confirmări venite de la persoane care au experiență de viață, vocație profesională sau dețin o autoritate publică. După astfel de confruntări de opinie, Taurii se vor vedea obligați să facă o serie de ajustări unui demers care se bazează pe convingeri, interese sau direcții de viață zbuciumate de evenimentele ultimilor 2-3 ani.

Pe 3 și 4 noiembrie, familia din care provin și cea pe care și-au construit-o, prin căsătorie sau relații stabile, intră în conflict. Dorința lor de a face ordine în viața altora sau de a-și impune punctul de vedere nu este întâmpinată cu bunăvoință de cei din preajma nativului. Schimburile de cuvinte sunt aspre și, cel mai adesea, îi nemulțumesc pe apropiați. Perioadă proastă din 2 până pe 20 noiembrie pentru negocieri și tranzacții și cu atât mai mult cu cei cu care se află pe picior de luptă.

Horoscop Urania Gemeni 31 octombrie – 6 noiembrie 2015

După ora 12 a acestei zile și, apoi, pe 1 și 2 noiembrie, indiferent ce fac, pe unde umblă și cu cine se întâlnesc, ei numai la bani se gândesc sau la soluțiile concrete, de moment, pentru a rezolva o chestiune practică destul de complicată. De aceea, nota generală este mai mult de tentativă, de interes pentru acel subiect dar cu slabe șanse de soluționare. Pe 3 și 4 noiembrie unii Gemeni fac pe „interesanții”.

Ei vor simți nevoia să se dea mari într-o discuție, într-o vizită, într-un cadru oficial. Pe 5 și 6 noiembrie, se adună o mulțime de probleme de mai mare sau mai mică importanță, într-o legătură directă sau tangențială cu locuința, gospodăria, cu un context locativ sau funciar (implicit actele și contractele aferente). Momentul este favorabil. Pentru unii, această etapă poate să ia aspectul unei șanse neprevăzute sau al unei situații care se conturează din mers, extrem de avantajos. Nu alimentați bârfe, nu intrați în jocuri de culise la locul de muncă. Mercur va fi, începând din 2 până pe 20 noiembrie, un factor astral nefericit și periculos care va spori riscul de a răci, de a contracta o viroză sau de a face o infecție dentară.

Horoscop Urania Rac 31 octombrie – 6 noiembrie 2015

Ori sunt acaparați de alte detalii de viață concretă, ori nu sunt suficient de convinși de utilitatea acestor gesturi, ori doresc, din prudență, să mai analizeze situația etc. Am spus „din fericire” pentru că aceste soluții se nasc din impulsuri superficiale, hazardate sau nefondate. Din după-amiaza zilei de 31 octombrie, Racii vor trăi o nouă stare de spirit care va dura până la sfârșitul zilei de 2 noiembrie.

Ea le va permite să se simtă mai bine „în pielea lor”, să se înțeleagă pe ei și pe cei din jur mai bine, mai profund și, implicit să aibă reacțiile potrivite. Sensibilitatea va fi la cote mai mari decât în alte zile dar și intuiția lor va fi mai bună. Soarele natal dimpreună cu Luna în tranzit vor forma aspecte armonioase cu Kiron și Neptun din Pești și cu Soarele și Mercur din Scorpion. În felul acesta, elementul Apă devine prielnic pentru tot ceea ce înseamnă reechilibrare psihică, neuro-vegetativă. Corpul lor, mintea lor, fiziologia lor se vor apropia de parametrii normali de funcționare, de unde și o anume stare generală de bine, de calm, de siguranță.

Horoscop Urania Leu 31 octombrie – 6 noiembrie 2015

Din după-amiaza zilei de 31 octombrie până pe 2 noiembrie, nativii vor trece printr-o perioadă în care vor simți nevoia să se izoleze de oameni, să evite activitățile obositoare (inclusiv petrecerile); în acest răstimp, ei vor avea tendința să se odihnească, să se liniștească sau să se ocupe de organismul lor care dă semnale negative: le impune alt regim de viață, alt tip de alimentație, altă stare de spirit, altă medicație.

Pe 3 și 4 noiembrie, Leii vor fi în din nou în formă, activi, impresionându-i pe cei din jur cu anvergura lor existențială. Vor dori să preia controlul unor situații critice la care unii membri de familie nu fac față singuri. Între 5 și 6 noiembrie, se acumulează chestiunile „administrative” curente (întocmirea unor documente, semnarea unor acte, obținerea unor avize sau aprobări, efectuarea unor plăți, etc.).

Citeste in continuare Horoscop URANIA 31 octombrie – 6 noiembrie 2015 doar pe libertatea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top