Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Urania

Stiri

Horoscop URANIA 30 mai – 5 iunie 2015: Luna Plină în Săgetător

Primul dintre ele, este legat de traseul Lunii, care, în ziua de 2 iunie, la ora 19:19′ (ora legală de vară a României), va alcătui împreună cu Soarele, din opoziție, la 11° 4′ Săgetător/Gemeni, faza de Lună Plină.

Va fi Luna Plină a Săgetătorilor, moment de expansiune a vieții personale dar și a unui univers psihic ce poate genera schimbări de atitudine.
Pe de altă parte, acest moment îi va influența și pe cei născuți în Gemeni, care se află acum în plin tranzit al Soarelui prin semnul lor zodiacal natal, ceea ce le poate redimensiona și reașeza relațiile parteneriale și nu numai.

Horoscop URANIA BERBEC
Este bine să-și asculte intuiția sau, dacă pentru moment acest factor subiectiv nu funcționează, să se bazeze pe obiectivitate, cunoaștere și determinare. Verifică, se consultă, învață dar nu lasă nimic de izbeliște în acest sector de viață. Pierderile mai mici se pot produce în ciuda unei atenții sporite, alteori însă, situațiile de viață sunt mai confuze și implicit mai complicate, mai dificil de sesizat în dinamica lor ascunsă. Exact acest tip de relații este cel mai periculos; el se poate construi acum și poate crea situații favorabile străinilor sau escrocilor, pe termen mediu.

RECOMANDARE: AFLA CE DESTIN VEI AVEA

Horoscop URANIA TAUR
Și munca fără noimă e un exces. Diferit ca impact asupra nativului este tranzitul Lunii din perioada 31 mai – i iunie, prin casa a VII-a, care strică tot ceea ce s-a obținut prin auto-control cu o zi-două în urmă. Sunt posibile conflicte cu partenerii de toate categoriile. Contextul nu e bun mai ales pentru psihic pentru că le va induce nativilor tot felul de reacții păguboase: ambiție exagerată, cramponare de o idee, o situație, o ipostază de viață, dorința acută de revanșă, tentația a face ceea ce nu trebuie, nu e frumos pentru a obține un avantaj într-un conflict.

Horoscop URANIA GEMENI
Cu excepția retrogradării mercuriene, care îi pune deseori în situația de a se răzgândi, de a nu se putea hotărî, de a se răzgândi după ce au luat o decizie, de a avea dubii chiar după ce optează pentru o soluție, săptămâna cuprinsă între 30 mai și 2 iunie va trace destul de profitabil pentru ei. Acestui context i se adaugă și faza de Lună Plină, ceea ce le pune persoana lor raportă la o serie de parteneri în ipostaze complicate de viață, de afaceri, de relații contractuale sau de rivalitate și conflict.

Horoscop URANIA RAC
Pe 31 mai și 1 iunie, Luna, în tranzit prin Scorpion, stabilește relații armonice cu Soarele acestor nativi, cu Venus încă pe sectorul lor natal, și cu perechea Kiron/Neptun din Pești, dându-le mută sensibilitate, disponibilitate pentru a fi miloși și emotivi. Uneori aceste tranzite îi pot vulnerabiliza în sensul în care aceste frumoase trăsături comportamentale pot fi exploatate iar nativii în loc să beneficieze de ele într-un context personal, le transformă în niște vulnerabilități pe care străinii le speculează deîndată. De aceea, nu e indicat să vă întâlniți cu persoane cu care nu sunteți în cele mai bune relații.

Citeste mai mult pe site-ul Libertatea.ro

10 semne de necontestat că esti

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top