Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop sexual SEPTEMBRIE

Tainele erotismului invaluie semnele zodiacale toamna aceasta. Afla ce surprize apar in dormitor, in functie de zodia ta, in luna septembrie.

HOROSCOP SEXUAL BERBEC

Iti place sa te destinzi alaturi de persoana iubita insa in septembrie va trebui sa muncesti ceva mai mult pentru atentia celui iubit. Jocurile erotice de altadata trebuie updatate la fanteziile din prezent.

HOROSCOP SEXUAL TAUR

Ai nevoie de o persoana care sa ‘te dea de pereti’, care sa iti arate ce inseamna cu adevarat flacara pasiunii. Lasa-te purtat de val si priveste cu atentie la surprizele pe care ti le rezerva astrele din acest punct de vedere in luna ce vine.

HOROSCOP SEXUAL GEMENI

Nu iti strica o escapada amoroasa in natura. Toamna are culorile ei specifice iar ceea ce lipseste peisajului fabulos surprins de artisti in picturi sau productii cinematografice este un cuplu iubindu-se.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege o lumanare din imagine si vezi ce fel de suflet ai!

HOROSCOP SEXUAL RAC

Te-ai saturat de romantism, lumanari parfumate si muzica in surdina si vrei ceva mai multa… actiune. Luna septembrie iti va aprinde calcaile in acest sens.

HOROSCOP SEXUAL LEU

Luna septembrie va tine leul din tine in dulap din punct de vedere erotic. Parca te plafonezi tot mai tare si cauti placerea prin alte activitati precum lectura.

HOROSCOP SEXUAL FECIOARA

Vei scoate ghearele de fiecare data cand cineva iti va da tarcoale. Jocul erotic de initiere nu il va intelege toata lumea pentru ca doar tu stii regulile, insa daca iti pui ambitia la bataie s-ar putea sa fi dorit de toata lumea.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top