Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 mai 2018 Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Fecioară. Venus se deplasează prin sectorul carierei şi îmbunătățește capacitatea de a te conecta cu oameni importanți, ceea ce va face să ai progrese semnificative în următoarele săptămâni.

În același timp, în sectorul creativităţii și a iubirii există câteva forțe puternice. Deși se pare că relațiile cu oamenii cu care te vezi zilnic sunt, în general, bune, relațiile cu partenerul de viaţă sau o nouă poveste de dragoste ar putea fi foarte intense şi destul de tensionate.

Același lucru este valabil și pentru planul creațivităţii care poate determina un proces intens de la început până la sfârșit. Atât Saturn cât și Pluto, retrograde în acest sector, vorbesc despre schimbări adânci care se vor produce încet şi sigur.

Horoscop 6 – 12 mai 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Blocajele vizând creativitatea și fluxul de emoții vor fi eliminate treptat. În acest weekend, sextilul Soarelui cu Neptun, sugerează că un nou program sau o nouă filosofie spirituală îţi poate atrage atenția.

Sentimental, plictiseala este cel mai mare dușman acum. Cu cât faci mai puține cu atât este mai probabil să apelezi la un fost sau să accepți o întâlnire cu cineva în care nu crezi cu adevărat.

Mai bine gândeşte-te la un hobby ca distragere a atenției, astfel încât să nu iei vreo decizie proastă. Dacă eşti interesat/ă de o perosoană necunoscută, la sfârșitul săptămânii, mai întâi căutaţi informţii despre persoana respectivă.

Poți începe să te simțiți prost și să fi mai puţin entuziast. Asigură-te că dormi suficient. De asemenea, este important să iei micul dejun. Unii colegii nu par să-și ia în serios munca şi pot fi sursa greşelilor din neatenției.

Acordă-ţi timp pentru a face cercetările necesare privind sănătatea și alte beneficii. Petrece-ţi mai mult timp pentru curățarea și organizarea spațiului de lucru. Este o perioadă bună pentru realizarea contactelor locale și crearea rețelelor de colaboratori.

Ai putea fi tentat să îţi spui povestea vieţii la diverse persoane. Poți afla că biroul este aglomerat de cei caută o slujbă, doresc o contribuție pentru acte umanitare sau vor doar să te ajungă din urmă. Atenţie la capcanele care vi se întind abil, nocorc cu creativitatea ta care pune la pământ orice tentativă dediscreditare.

Plăcerea ta pentru lucruri neobișnuite se poate extinde și la alimentele pe care le mănânci. Te bucuri de mese care constau în câteva combinații ciudate alteori uiți să mănânci, alteori mănânci prea mult. Corpul tău apreciază rutina, dar rare ori te pleci pentru a-l asculta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top