Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Fecioară. De ce încerci să te opui la ce se petrece în jurul tău?! Nu ți se pare că o faci degeaba? Dacă am o idee mai bună? Am. Ești parte a valului dulce de emoții programat cuplul astral de amorezi, Venus și Marte.

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.
Dacă ești în căutarea iubirii, este posibil să nu îl găsiți pe Cupidon în locurile sale obișnuite. Venus este parcată în Taur și în Casa a 9-a, deschizându-ți mintea spre aventură.

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Fecioară

Vei fi atras de oameni din medii culturale diferite – și, practic, oricine este luminos, strălucitor și fără teamă să facă o declarație îndrăzneață. Și cu Marte pasional care provoacă natura ta flamboaiantă fiind în Casa a 5-a, nu vei fura doar inimile, dar vei face și scene!

Mergi și pui în scenă un spectacol! Iată și scuza pentru veselia de săptămâna trecută la salonul de coafură pentru un nou look. Și, da, ar trebui să porți pantofii cu tocuri și cu platformă, ca să puteți alimenta și egoul.

Dacă există vreo persoană specială în viața ta, ai putea să îți programezi o cină romantică într-un loc în care să fiți doar voi doi. Vrei mai multă distracție?

Păi, mergi la un club de stripperi, sigur vei găsi ceea ce veți căuta! În tot felul de relații, trigonul Venus-Marte inspiră candoare.

Pur și simplu nu te poți ajuta decât să îți lași sentimentele să vorbească. Ai poftă de mai mult de la o relație? Fii cinstit în legătură cu locul în care te afli, la ce vrei să îmbunătățești. Dar să nu uiți că pentru un tango este nevoie de doi.

Revenirea în mers normal a lui Mercur aduce un alt val de energie în acest weekend – și, de duminică, poți fi sigur că semnalele nu vor trece peste inima ta. Cu această mișcare, Mercur care este în Casa a 8-a, te pregătește pentru o primăvară picantă.

Dacă motivele cuiva ți-au părut înșelătoare puneți punct și vezi-ti de viața ta. Mai târziu, tot duminică, Luna Nouă în Berbec ar putea deschide o nouă perspectivă romantică. Sau îți este foarte clar ce sau pe cine cauți. Indiciu: cineva care este de acord cu o relație stabilă dar este și sexy!

ți găsit deja iubirea fără sfârșit? Luna poate duce relația într-o plimbare expresă la nivelul următor. Cine știe? Discuând, relația s-ar putea transforma în timp, într-una serioasă. Dar fără grabă! Ai timp până la luna plină din la 24 septembrie, tot în Berbec, să lucrezi la asta.

Deoarece Casa a 8-a guvernează și investițiile pe termen lung, echipa Mercur revenit în mers normal – Luna Nouă poate aduce evoluții pozitive pentru finanțele tale.

Mare atenție la bani

Domeniul imobiliar poate fi un loc înțelept pentru a-ți investi banii. Dacă ai un proiect care așteaptă să fie finanțat, Luna Nouă îți va servi drept platformă de lansare a fondurilor, fie că faceți o campanie SRL, fie că aderi la vreun fond sau cumperi literalmente ideea apelând la capitalul de risc.

Protejați-vă ideile originale, chiar dacă Mercur a revenit în mers normal. Câteva ore petrecute cu un avocat specializat în proprietatea intelectuală îți pot salva banii în viitor!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top