Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar ianuarie 2019 Fecioară

Horoscop lunar ianuarie 2019 Fecioară. Luna ianuarie va fi una în care vei primi toate răspunsurile la întrebările care ți-au creat stări de nesomn.

Iar multe din acele răspunsuri nu vor fi tocmai pe placul tău. Trebuie să te înarmezi cu multă răbdare, cu multă liniște, să începi să iei lucrurile ca atare, așa cum vin ele, să nu mai dramatizezi totul și să renunțe la tendințele fataliste.

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Până pe 20 ianuarie vor fi zile în care vei fi pus la încercare în permanență. Vei fi extrem de obosit și de stresat, fapt pentru care e nevoie să schimbi de urgență felul în care comunici cu persoanele din jurul tău.

BANI ȘI CARIERĂ

Din punct de vedere financiar, luna ianuarie nu este tocmai luna ta. Vor fi câteva zile benefice, precum 21, 22 și 24 ianuarie, dar nu se poate vorbim despre un boom economic în cazul tău.

De altfel, este momentul să te gândești la o reconversie profesională pentru că observi că oricât ai încerca unele lucruri nu se pot schimba în bine. Poate că ideea cea mai bună este să schimbi locul, să te dedici unui alt domeniu. De ce nu încerci cu adevărat ceva nou?

RELAȚIE ȘI FAMILIE

Din punct de vedere amoros este luna marilor surprize. Unele persoane ale trecutului se apropie de tine și începi să îți dai seama ce ai pierdut. Reiei anumite legături, dar teama de noi eșecuri te țin și în luna ianuarie în colțul tău singuratic.

Poate că abia din ianuarie vei încerca să speri, să ai curajul să simți din nou fiorii iubirii, să te arunci înainte. Ianuarie e o lună de pauză din acest punct de vedere.

SĂNĂTATE

Luna ianuarie e prielnică noilor începuturi și aici vorbim inclusiv despre o dietă echilibrată și sport. Te-ai gândit la modul cel mai serios să te apuci de un sport anume? Poți face performanță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top