Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 29 octombrie - 4 noiembrie 2018 Fecioară

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Fecioară. Ai nevoie de un moment de deconectare, așa că mulți nativi încearcă să petreacă mai mult timp cu persoanele dragi, mai aproape de casă și mai puțin timp în agitația pentru care sunt binecunoscuți acești nativi.

A venit momentul pentru unii nativi să încheie niște afaceri care nu mai duc în punctul dorit de ei și nu îi mai mulțumesc sufletește, dar nici financiar. Cei care renunță la locul de muncă vor fi împăcați cu gândul că și-au dat tot interesul, însă acest lucru trebuie să fie făcut de ambele părți. Pentru că sunt foarte serioși, nu va dura mult timp până când Fecioarele vor primi noi oferte extrem de avantajoase pentru ele.

La începutul săptămânii chiar pot veni apeluri de interviuri la care nativii zodiei Fecioară vor face o figură foarte bună. Vor reuși să facă față provocărilor lansate de posibilii angajatori și se vor remarca.

Tot în această săptămână, unii nativi pot primi măriri de salariu sau niște bani din urmă, pe care îi așteptau de mult timp. Vor reuși să își plătească niște datorii și chiar să pună și ceva deoparte. Și-ar putea cumpăra și niște lucruri pe care au pus ochii de mult timp și le vor face și celor dragi cadouri.

Fecioarele pot primi vești extraordinare din partea persoanei iubite

Te simți mult mai apropiat de persoana iubită și îți dorești să petreci mai mult timp cu ea, să discutați despre toate nimicurile și să vă declarați mai des sentimentele.

Ați putea să ieșiți împreună cu prietenii sau să organizați o ieșire în weekend, departe de agitația cotidiană. Unii nativi pot primi vești foarte frumoase de la persoana iubită sau de la cineva din familie, vești care le vor umple sufletul de bucurie.

Ocupă-te mai mult de tine și de lucrurile care te fac fericit, îți aduc pacea și liniștea sufletească. Nu mai încerca să îi mulțumești pe toți și alocă-ți acest timp doar ție, îți vor aduce relaxarea și starea de bine dorite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top