Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie - 5 mai 2018 Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Fecioară. Cu Soarele prin Casa călătoriilor, ai putea fi gata să pleci într-o vacanță sau te-ai putea gândi la o scurtă pauză care te poate ajuta să te relaxezi. Acest lucru ar putea fi în contrast destul de puternic față de intensitatea pe care o simți în privința unui proiect sau chiar a unei poveşti de viaţă.

Ai putea simţi cum presiunea începe să se adune, în această săptămână, și poți intui că va fi un dezastru dacă lucrurile nu merg așa cum le-ai planificat. Dacă este adevărat, încearcă să faci un pas înapoi, mai ales joi, 3 mai, atunci când are loc se conjuncţia dintre dinamicul Marte și radicalul Pluto.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 29 aprilie – 5 MAI 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Fecioară

S-ar putea să vezi că există și alte opțiuni valide la fel de valabile. Cu Luna Plină în Casa Comunicării, ai putea fi condus de emoții şi de aici răbufnirile tale. Să stai de vorbă cu un prieten te poate ajuta să treci peste sta. Nu este nevoie să forțezi lucrurile. Dacă este menit să fie, va fi.

Îți poți simți sentimentele faţă de cineva care şi el/ea se schimbă? O prietenie poate evolua în ceva mai mult decât pare sau s-ar putea să te gândești la un fost/ă după o lungă perioadă de timp. Cum semnul tău este un semn mutabil, poți face schimbări din mers. Nu te lupta cu asta. Lasă-te dus de val, ar putea duce la ceva promițător. Ai chef să te ocupi de asta în weekend, atunci compromisul este esențial. Găseşte o cale de a renunța la ceva fără a o face făţiş.

Nu este momentul să faceți o evaluare realistă a situației tale profesionale. Adună întâi cât mai multe informaţii. Pot apărea întârzieri și blocaje neașteptate, pe măsură ce timpul trece. Respiră profund și păstrează-ţi simțul umorului.

Este o perioadă care poate aduce contacte importante. Energia astrelor te poate ajuta să îţi prezinţi produsul sau serviciul altora. S-ar putea să fii cauza schimbării unui sef sau a plecării unui coleg.

Surprinzător, socializezi cu multă uşurinţă. Vei avea o săptămână cu surprize plăcute. Ceva despre care crezi că știi totul se va dovedi că trebuie upgradat acum sau puteți avea brusc impulsul de a-ţi complea educația cu câteva cursuri și work-shop-uri noi. Este un lucru pozitiv pentru a te susține pe linia de plutire și poţi câștiga mai mulți bani din prezentări.

Reînnoieşte-ţi entuziasmul când este vorba despre sănătate, dorința puternică de a lucra zilnic cu tine și de a mânca alimente sănătoase care sunt bune pentru corpul tău. Dieta poate avea asupra ta un impact mai mare decât îți poţi da seama. Atenţie la intoleranțele alimentare și la sensibilitățile organismului atunci când adaptezi dieta la nevoile tale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top