Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Fecioară

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Fecioară

În iulie, Fecioarele nu vor avea stăpânii printre planetele care ocupă o poziție dominantă pe cer. Dar, la impactul pozitiv al lui Mercur, care este în mod tradițional principalul guvernator al semnului tău, se va adăuga impactul lui Venus.

De obicei, Venus nu le prea ajută pe Fecioare, deoarece ea este în căderea în acest semn. Dar, în iulie va juca rolul liderului astral al tuturor semnelor de Pământ. Ca rezultat, perioada va fi ca dinamică, mai moderat pentru tine.

Este posibil să atingi poziția dorită în ceea ce planul profesional, dar nu puteți face același lucru şi în sfera iubirii fără ajutorul cuiva din afară. Nu sări de o parte sau de alta; este mai bine să iei o poziție de mijloc.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Poziţia poate fi foarte solicitantă și periculoasă, dar înțelegând regulile jocului, poți profita de câteva beneficii majore. În acest moment nu trebuie să îţi fie frică să ai încredere în oameni, în special în cei pe care îi cunoști de ceva vreme. Oamenii merită să se bucure de încredere uneori.

Neptun, care este responsabil pentru poziţia semnului, poate coopera cu ușurință cu Pluto dacă acțiunile tale sunt excesiv de egoiste sau de nesincere. Acest comportament poate ajunge la un rezultat care să nu fie pe placul tău. Deci, ajustează-ţi corect comportamentul înainte de a fi prea târziu.

În iulie Fecioarele trebuie să rezolve numeroase probleme, presante, legate de domeniul financiar, însă această perioadă nu va fi atât de dinamică pentru tine, cel puţin nu atât cât este pentru majoritatea semnelor.

Cu toate acestea, va trebui să acționezi – nu există nici o îndoială în legătură cu acest lucru – și un pas înainte va fi întotdeauna mai avantajos decât statul în picioare, toate celelalte lucruri fiind egale.

Fecioarele care muncesc pe cont propriu ar trebui acum să-și stabilească în mod clar prioritățile. Va fi extrem de oportun să găsească noi aliați, dar nici cei vechi nu ar trebui să fie uitați.

În general, succesul depinde în mare măsură de gradul în care ştii să fii diplomat și comunicativ. Ascultă sfatul celor în care ai încredere. Acum nu este nimeni care să încerce să te finanţeze și vei avea nevoie cu siguranță de unii dintre aliații apropiați. Nu te grăbi să tragi concluzii ci aminteşte-ţi că oricând poți să greşeşti.

În plus, fii pregătit pentru tipul de situație când trebuie să îţi aduni toate resursele și să demonstrezi la maxim toate capacitățile. Nu te pierde cu firea în fața necazurilor!

Fecioarele care sunt angajate este logic să-și concentreze atenția asupra acelor lucruri care se întâmplă acum, mai degrabă, decât să se gândească la problemele lor viitoare. Cu alte cuvinte, nu te gândi la ceea ce vei face în viitor în ce priveşte profesia sau cariera; dacă există oportunitate de a prelua controlul asupra unui proiect mare înainte de sfârșitul lunii, fă-o fără să te gândeşti la conseciţe. Asigură-te că nu te implici în conflicte. Mai mult decât atât, nu ignora informațiile care au ajuns la tine, pur și simplu accidental.

Viaţa sentimentală va fi diversă și interesantă pentru Fecioare în iulie. A-i putea să te aștepți la un eveniment important care să se petreacă undeva la începutul lunii, eveniment pe care îl așteptai de ceva vreme. De asemenea, este posibil, chiar dacă este mai puțin probabil, ca această situație să se dezvolte de o manieră spontană.

Vei fi nevoit să te grăbeşti puțin, ținând cont de faptul că, cu cât câștigi mai repede respectul unei persoane, ceea ce este important pentru tine, în acest stadiu, cu atât mai repede se vor dezvolta planurile tale. Nu renunța la ocazia de a ieși undeva împreună cu membrii familiei.

În general, te simți cel mai confortabil înconjurat de membrii familiei și imaginează-ţi ce fericire îi va cuprinde dacă te decizi să faci ceva extraordinar cum ar fi să duci copilul cu tine într-o călătorie de afaceri! Este un lucru riscant, dar astrele îţi recomandă să faci ceva foarte special în această perioadă.

Situația se va dezvolta într-un mod diferit pentru Fecioarele singure. Nu îţi fie teamă să fii tu însăţi/însuţi și dacă simți nevoia să petreci ceva timp singur, atunci fă-o.

Poți ieși din oraș câteva zile pentru a vizita un loc de refugiu, nu te sfii, cine știe îţi va duce?!

În general, va fii un moment plin de emoții, comunicare și perspectivă. Nu trebuie să te laşi descurajat sau să stai departe de orice posibilitate de a te arunca într-o ocean de emoții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top