Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Fecioară.Atmosfera generală din această săptămână pare să fie una puternică și dinamizatoare. S-ar putea să fii gata să ieşi din zona ta de confort pentru a materializa o idee care ai avut-o în minte o bună perioadă de timp.

Sprijinul unui partener/ă sau al unui iubit/ă ar putea fi esențial pentru a te încuraja să faci acest pas. Primul pătrar al Lunii în semnul poate fi o oportunitate de a reflecta asupra unei schimbări de orientare în carieră sau a unui plan de afaceri. S-ar putea să fi ajuns într-o etapă în care trebuie să iei o decizie cheie, astfel încât întreruperea și gândirea lucrurilor ar putea fi foarte benefice.

Trezeşte cu atenție un prieten, mai ales vineri, 1 iunie, când el sau ea ar putea fi deosebit de sensibili la critici. Dacă trebuie să ai o discuţie cu cineva, asigură-te că ai terminat conversația pe un ton împăciuitor.

Pune-te în locul celeilalte persoane dacă vrei să înţelegi de ce acţionează aşa.
Vrei ca totul să fie perfect. Puteți planifica o zi perfectă, dar ce te faci când lucrurile nu merg cum ţi-ai propus?

E bine să-ţi păstrezi calmul. Pierzându-ți liniştea sau arătând dezamăgirea este o modalitate bună de a vedea că lucrurile se termină înainte să înceapă. Dacă munca în echipă face parte din aceste sfârşit de săptămână, alege ceva cu potențial romantic. Dacă tot trebuie să lucrezi, măcar să o faci alături de cineva care te interesează!

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 27 mai – 2 iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

S-ar putea să fi prost dispus și chiar puțin pasiv-agresiv acum. Începe cu ceea ce este mai simplu și mai urgent. Vorbeşte despre sentimentele tale, asta te poate ajuta la prevenirea neînțelegerilor și la ușurarea potențialelor îngrijorări. Profită de această energie expansivă. Oamenii te pot susține necondiţionat.

Aspectele pot aduce un moment prielnic atunci când s-ar putea să te simți din nou că ai lucrurile sub control chiar şi atunci când este vorba despre propria transformare.

Ești pregătit sau pregătită să cheltui banii pe lucruri frumoase pentru a-ţi face viața mai confortabilă și mai relaxată. Poate că nu ai nevoie de acel scut de argint placat cu aur sau de o excursia plătită all inclusive.

Opreşte-te puțin din cheltuieli, lasă mai multă loc pentru proiecte de viitor – excursii sau alte activități care îţi luminează cu adevărat sufletul. Prietenii te pot ajuta să rămâi pe drumul cel bun.

Aspectele astrale sugerează un impact mai aparte asupra sănătății. Este posibil ca o problemă de sănătate, cum ar fi excesul de greutate sau un obicei prost ca fumatul, să te îţi dea de gândit că se petrece ceva cu organismul tău și să te facă să revii asupra acestor obiceiuri vicioase. Lucrurile pot culmina printr-o decizie de a pierde în greutate şi de a reveni la o alimentaţie sănătoasă. Nu vei regreta dacă începi de pe acum.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top