Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Gemeni.Demersul Lunii de la începutul săptămânii ar putea coincide cu necesitatea de sta de vorbă cu membrii familiei înainte de a lua o decizie importantă. Dacă le poți vorbi despre planurile tale dintr-o anumită perspectivă, vei vedea că totul se leagă foarte armonios.

Mercur în opoziţie cu Jupiter și în pătrat cu Neptun de marți, 29 mai, îţi sporeşte intuiţia şi te-ar putea ajuta să-ți formezi o imagine mai bună despre carieră sau o idee de afaceri. De asemenea, este posibil ca un vis să aibă un mesaj foarte clar pentru tine.

Cu Soarele din semnul tău în trigon armonios cu Marte din Casa a 9-a a drumurilor lungi, a filosofiei de viaţă şi a religiei, milocul săptămânii ar putea fi un moment de acțiune.

Ai putea să antamezi o vacanţă, un concediu, un city brake sau să te înscrii la un curs de formare profesională. Vineri, 1 iunie, există o influență astrală cu accent pe suflet, care se află în planurile tale şi care te poate ajuta să îţi exprimi mai bine misiunea și scopul cui te ascultă.

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 27 mai – 2 iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Ai impresia că viaţa ta sentimentală este supusă atenţiei opiniei publice? Oare chiar aşa? Te lupți între a posta până la cele mai mici detalii pe Facebook aceste lucruri și păstrarea discreţiei în ce priveşte viaţa privată.

Nu le poți avea pe amândouă. Poți fie să te săruți și să spui că păstrezi acest moment pentru tine, fie află toată lumea. O situație care manipuleayă opinia publică nu va conduce nicăieri bine. Fă lucrurile admirabil și dispari înainte ca acestea să se complice.

Universul sprijină luarea de măsuri pentru a revizui și, eventual, a rescrie anumite proiecte sau sarcini. Energia este pozitivă dacă îţi cauți de muncă, stabileşti obiective specifice sau vrei să îţi maximizezi resursele financiare.

În orice zonă te-ai afla, cauți modalități de salvare pentru situații de urgență. Ar putea exista tensiuni între cei care doresc să facă lucrurile în mod tradițional și cei care aspiră la inovaţie.

Sunt unele aspecte care îţi încetinesc abilitatea de a câștiga bani cu care te-ai obișnuit și cred că este momentul să devi mai responsabil cu privire la modul în care îţi cheltui banii. Stabileşte nişte limite pentru a putea salva ceva şi pentru pensionare sau pentru alte scopuri.

Casa creativităţii, a familiei și a divertismentului sunt afectate. Dacă întâmpini dificultăți în ceea ce privește motivarea, gândeşte-te doar la modul în care ceea ce faci acum va aduce beneficii familiei tale în viitor.

Fereşte-te de reapariția tensiunilor și a durerilor de cap pe fond nervos. Pot coincide cu evenimentele interesante care vin. Încercați să nu îţi epuizezi timpul, pentru a putea fi mai bogați decât oricând. Fă-ți timp să te relaxezi. Fă un masaj care nu este un lux sau şi mai bine fă o pauză.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top