Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Taur

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Taur

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Taur.Începutul săptămânii te poate face să te bucuri de o experiență socială în care să te înțelegi foarte bine cu oamenii pe care îi întâlneşti. Aceasta poate fi o ocazie bună pentru a-ți invita partenera/ul sau iubita/ul să petreacă o seară minunată.

Dacă eşti în căutarea iubirii, aceasta ar putea fi o șansă de a întâlni pe cineva care să te stârnească în cel mai plăcut mod posibil. Există cu siguranță un potențial romantic fantastic, în aer în această săptămână, așa că fii atent. La jumătatea săptămânii, Soarele face un trigon frumoscu Marte, aspect care ar putea să-ți aducă ocazia să câștigi niște bani în plus.

S-ar putea să ţi se ofere o responsabilitate sau o sarcină pe care să o realizezi cu ușurință și de care vei beneficia cu siguranță.

Vineri, 1 iunie, și sfârșitul săptămânii te fac mai grijuliu și te deschid spre compasiune, cea ce iar poate combina cu posibilitatea unor acțiuni care să iniţieze un drum sentimental. În plus, dacă cineva pe care-l cunoaști se simte lăsat pe dinafară, contactul cu el sau cu ea ar putea face diferența.

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 27 mai – 2 iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Pe de altă parte, îţi doreşti să fii aproape de pasiunea ta în orice mod posibil, mai ales emoțional și fizic.

Dar nu poți să te grăbești când se pune problema intimităţii. Ia-ţi timp să vă cunoașteți unul pe celălalt și asigură-te că te simți confortabil înainte de a dori să treci la nivelul următor. Nerăbdarea sau încăpățânarea ta ar putea fi dificilă pentru alții care nu vor înţelege de ce eşti ocupat şi în weekend. Încearcă să fii mai organizat.

Ai putea face o impresie bună acum. Poți face față clienților dificili cu ușurință și cu farmec. Acesta este un moment excelent pentru contactele din telefon, inclusiv pentru cei uitaţi. Este momentul potrivit pentru a cere cu încredere ceea ce ai nevoie. Aceasta include discutarea cu un șef despre poziția ta.

Relațiile cu publicul și ideile de marketing te pot aduce în atenţia omenilor care trebuie. Este o perioadă în care sunt favorizate vânzările și atragi sprijin financiar. Compară şi alege cele mai bune prețuri.

În această săptămână te gândești foarte serios cum să te exprimi. Ai în minte niște lucruri mari, dar dacă le ții pentru tine, nu faci un serviciu nimănui.

În schimb, îţi găseşti ancora interioară și transmiți informaţiile într-o manieră neutră și imparțială. Sectorul tău de lucru, cel puțin, este un loc sigur în care poți lansa ceva nou. Oamenii vor să audă ce ai de spus, în special să-ţi cunoască ideile despre cum poţi salva banii companiei.

Concentrează-te pe împământarea energetică, astfel încât să îţi simţi cât mai mult corpul. Atâta timp cât faci zilnic exerciții, acest lucru te va ajuta să te simțiți mai ancorat, mai energic și mai clar. Asigură-te că alimentele pe care le consumi nu sunt prea ușoare, deoarece acest lucru poate înrăutăţii lucrurile. Proteinele și lactatele bogate în grăsimi te vor ajuta să rămâi pe drumul cel bun. Nu uita să-ţi iei vitamine și minerale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top